Το Ποτάμι τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ

Το Ποτάμι τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
2

Με ένα παράξενο επικοινωνιακό τρικ για να αναδειχτεί η ανακολουθία του ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι σταχυολόγησε όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ το οποίο σχολίασε παλιές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας έτσι το γεγονός της εκκωφαντικής σιωπής των κυβερνητικών πλέον στελεχών. Με δεύτερο δελτίο τύπου αποκάλυψε, με μπόλικη ειρωνεία, ότι οι δηλώσεις ήταν όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση, σχολιάζοντας πως ούτε η Google έχει τη νοημοσύνη για να καταλάβει ότι φέτος είναι κυβένρηση:

  

Το πρώτο δελτίο Τύπου με ημερομηνία 7 Δεκεμβρίου του 2015 και τίτλο: "Δηλώσεις-πρόκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ":

Το Ποτάμι τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter

"Έκπληκτοι διαβάσαμε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, του Προέδρου της Βουλής αλλά και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά δικαιολογούν τη βία και τις καταστροφές που προκλήθηκαν στην Αθήνα και σε αρκετές πόλεις της χώρας το Σαββατοκύριακο.

Ενδεικτικά σταχυολογούμε κάποιες από αυτές τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις:

Αλέξης Τσίπρας:

- Εμείς πιστεύουμε ότι αυτές οι κινητοποιήσεις, αυτές οι εκδηλώσεις αγανάκτησης, οργής, δυσαρέσκειας δεν είναι μόνο εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την συσσωρευμένη οργή αλλά που εμπεριέχουν κι ένα μεγάλο θετικό φορτίο για ριζοσπαστικές αλλαγές και τελικά για μια μεγάλη αλλαγή στην πορεία της χώρας.

- Ο αστυνομικός με όπλο είναι δημόσιος κίνδυνος στο δρόμο.

- Ζητάμε τον αφοπλισμό των αστυνομικών δυνάμεων όταν έρχονται σε επαφή με τον πολίτη στη διάρκεια κινηματικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών εκδηλώσεων. Την κατάργηση των ΜΑΤ και την απαγόρευση χρήσης χημικών σε διαδηλώσεις.

Νίκος Βούτσης

- Από το 1996 υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο που λέει να μην υπάρχουν όπλα στους αστυνομικούς που έρχονται σε επαφή με πολίτες είτε σε γήπεδα είτε σε διαδηλώσεις.

Πάνος Σκουρλέτης

- (Τα κράνη, οι αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα ρόπαλα που κατέσχεσε η αστυνομία) «Είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας και όλα αυτά που είπαν για μπουκάλια και δήθεν μηχανισμούς είναι κουραφέξαλα».

Ζητάμε από τον κ.Τσίπρα και την κυβέρνησή του να εξασφαλίσουν το δικαίωμα του κάθε πολίτη στην ζωή και την περιουσία του. Κάτι που οι ίδιοι έχουν εξασφαλίσει πλέον για τους εαυτούς τους καθότι τα σπίτια τους, οι δουλειές τους και οι ίδιοι προσωπικά φρουρούνται από στρατιές αστυνομικών. Ζητάμε επίσης να πουν στον ελληνικό λαό πού θεωρούν ότι τελειώνει το δικαίωμα στην διαμαρτυρία και πού αρχίζει ο βανδαλισμός".

Σε επόμενο δελτίο τύπου αποκαλύπτεται το τρολάρισμα. Έχει τίτλο «Λάθος στην αναζήτηση» και το αντικρίζει κανείς μόλις μπεί στο σάιτ του κόμματος:

Το Ποτάμι τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter

«Στο προηγούμενο δελτίο τύπου εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις του κ. Τσίπρα και προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα προηγούμενα χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν σχολίασαν τα όσα θλιβερά έγιναν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο. Λόγω, λοιπόν, της απουσίας πρόσφατων δηλώσεων οι μηχανές αναζήτησης όταν πληκτρολογείς «βία – μολότοφ – δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ», εμφανίζουν αναρτήσεις από τα χρόνια της αντιπολίτευσης. Δεν έχουν τη νοημοσύνη να αντιληφθούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κυβέρνηση».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια