Το Ποτάμι για την υπόθεση Χαϊκάλη: Νέο ήθος με υπουργικές offshore

Το Ποτάμι για την υπόθεση Χαϊκάλη: Νέο ήθος με υπουργικές offshore Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Eπίθεση εναντίον της απελθούσης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ εξαπέλυσε σήμερα το Ποτάμι με αφορμή την υπόθεση της offshore εταιρείας του Παύλου Χαϊκάλη. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για υπόθεση "καρμπόν" από το παρελθόν και κατηγορεί ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα πως πίσω από αυτό που προσπαθεί να εμφανίσει ως νέο, κρύβεται κάτι πολύ παλιό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Ποτάμι:

Νέο ήθος με υπουργικές offshore

Αυτό είναι το νέο; Αυτό είναι το ήθος για το οποίο μιλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Η υπόθεση με την off shore του κ. Παύλου Χαϊκάλη, υφυπουργού του κ. Τσίπρα, έρχεται "καρμπόν" από το παρελθόν. Οι εκ των υστέρων κινήσεις δεν πείθουν κανέναν. Όλοι καταλαβαίνουν ότι κάτω από την επιφάνεια αυτού που ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να εμφανίσει ως νέο, κρύβεται κάτι πολύ παλιό.

Ο Π. Χαϊκάλης αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου στις 18:00 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση.

Tη Δευτέρα πάντως αναμένεται το Ποτάμι να ξεκινήσει και επισήμως την προεκλογική του εκστρατεία με τον Σταύρο Θεοδωράκη να επιλέγει τη Θεσσαλονίκη για την πρώτη του ομιλία. Με κεντρικό σύνθημα «Εμείς Μπορούμε», ο επικεφαλής του Ποταμιού θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο «Κήπου των Εποχών» (Νέα Παραλία – Ύψος Σχολής Τυφλών) στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ