To Ποτάμι δηλώνει πως θα συμμαχούσε ακόμη και με το Διάβολο για να σώσει τη χώρα

To Ποτάμι δηλώνει πως θα συμμαχούσε ακόμη και με το Διάβολο για να σώσει τη χώρα Facebook Twitter
Theodore Manolopoulos / SOOC
1

«Το Ποτάμι θα συμμαχήσει με τον διάβολο αυτή τη στιγμή για να σωθεί η χώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στις εκλογές θα συνταχθεί, είτε πίσω είτε μαζί, με το παλιό πολιτικό σύστημα» ήταν το μήνυμα που μετέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Focus fm.

Η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του Στ, Θεοδωράκη στη Βόρεια Ελλάδα για το αγροτικό ζήτημα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κάλεσε επίσης «τους προοδευτικούς πολίτες, τους λογικούς και δημιουργικούς ανθρώπους να συμπορευθούν μαζί του στη επόμενη εκλογική αναμέτρηση».


Ερωτώμενος για τη συνεχιζόμενη αναταραχή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι «τα κόμματα που θέλουν να κυβερνήσουν έχουν υποχρέωση να έχουν ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων το προς τα πού θέλουν να πάνε τη χώρα». Σε ότι αφορά το νέο μνημόνιο, υποστήριξε: «είμαστε υποχρεωμένοι να το ψηφίσουμε για να σωθεί η χώρα, αλλά θα πρέπει στο άμεσο χρονικό διάστημα, να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε».


Αναφερόμενος στην αγροτική ανάπτυξη, είπε ότι «το Ποτάμι έχει συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για τους αγρότες όσο και για τις ομάδες που αδικούνται από τη συμφωνία που έχει κάνει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Νομίζω ότι η δήλωση αυτή θα εμπλουτίσει την επόμενη προεκλογική εκστρατεία του κόμματος Κοινωνία - Πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια: https://www.youtube.com/watch?v=7Tq2uWTw0YI