Το πόρισμα των εισαγγελέων για τη λίστα

Το πόρισμα των εισαγγελέων για τη λίστα Facebook Twitter
1

 

Το πόρισμα των εισαγγελέων για τη λίστα Facebook Twitter

Σε ρεπορτάζ της Γιάννας Παπαδάκου, το ΒΗΜΑ δημοσιεύει σήμερα το πόρισμα των εισαγγελέων   Γρηγ. Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη με τους λογαριασμούς των συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου. Στο πόρισμα αυτό υπάρχουν και οι καταθέσεις των ανθρώπων που μετέβησαν στο Παρίσι προκειμένου να την παραλάβουν.  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο του πορίσματος το οποίο αναφέρεται στα επιπλέον ονόματα που υπάρχουν στην «αυθεντική» λίστα, σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ. Πρόκειται για συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών.

 

Το πόρισμα των εισαγγελέων για τη λίστα Facebook Twitter

Το πόρισμα των εισαγγελέων για τη λίστα Facebook Twitter

Ένα δεύτερο ενδιαφέρον σημείο είναι οι ένορκες καταθέσεις των ανθρώπων που μετέβησαν στο Παρίσι για να παραλάβουν τη λίστα, καθώς περιλαμβάνουν τις ερωτήσεις που έθεσαν στις γαλλικές Αρχές, σχετικά με τα αρχεία που περιλαμβάνονται στην πρώτη και στη δεύτερη λίστα.

Το πόρισμα των εισαγγελέων για τη λίστα Facebook Twitter
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια
Καλά, η Παπαδάκου είχε βγάλει προ ημερών και τη μεγάλη αποκάλυψη ότι πίσω από γυναικείο όνομα της λίστας κρύβεται η Μ.Παπανδρέου.Αυτό τώρα το έκανε μαζί με τον εκδότη της γαργάρα. Ας διαβάσουμε κανένα πιο αξιόπιστο δημοσιογράφο.