Πολύ χαμηλή η τηλεθέαση για τη συνέντευξη του Τσίπρα στο Open

Πολύ χαμηλή η τηλεθέαση για τη συνέντευξη του Τσίπρα στο Open Facebook Twitter
0

Χαμηλή τηλεθέαση σημειώθηκε χθες στις μετρήσεις για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Αν και η συνέντευξη ήταν πολυαναμενόμενη λόγω πολιτικών εξελίξεων και επικαιρότητας για τοπ ζήτημα με τον Πάνο Καμμένο, οι τηλεθεατές δεν έδειξαν το ανάλογο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα δε με τα στοιχεία που δίνει το zappit, η τηλεθέαση της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο του OPEN ήταν από τις χαμηλότερες που έχει σημειώσει μέχρι τώρα ο πρωθυπουργός σε ανάλογες τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Συγκεκριμένα, οι μετρήσεις της Nielsen δείχνουν πως το ποσοστό κινήθηκε στο 14,5% για το σύνολο και μόλις στο 11,1% για το δυναμικό κοινό. Στο υψηλότερο τέταρτο η συνέντευξη δεν ξεπέρασε το 16,2%.

Υπενθυμίζεται δε ότι η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο του Alpha στις 8 Νοεμβρίου 2018 είχε κάνει μέσο όρο 27,2%, ενώ σε τέταρτο είχε αγγίξει το 40%.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM