Ποιοι έψαλαν τα κάλαντα σήμερα στον Τσίπρα που ζήτησε να του τα πουν ξανά του χρόνου

Ποιοι έψαλαν τα κάλαντα σήμερα στον Τσίπρα που ζήτησε να του τα πουν ξανά του χρόνου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
0

Ποιοι έψαλαν τα κάλαντα σήμερα στον Τσίπρα που ζήτησε να του τα πουν ξανά του χρόνου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

 

Ήχοι από κάλαντα, αναμνήσεις και συγκίνηση γέμισαν νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να σημειώνει κάποια στιγμή, «και του χρόνου να μας τα πείτε ξανά!».

 

Οι πρώτοι που πέρασαν το κατώφλι του πρωθυπουργικού Μεγάρου ήταν τα παιδιά και οι συνοδοί τους, από το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τους υποσχέθηκε ότι θα τους επισκεφθεί και στην έδρα του Συλλόγου, που είναι στη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα παιδιά όμως, φορούσε κονκάρδα του ΠΑΟΚ, γεγονός που έδωσε την αφορμή να ξεκινήσει αθλητική συζήτηση! Ο πρωθυπουργός δώρισε στα παιδιά τον τεχνολογικό εξοπλισμό για να μπορούν να βλέπουν κινηματογράφο στα γραφεία του Συλλόγου, πράγμα που τα χαροποίησε ιδιαίτερα.

 

Ποιοι έψαλαν τα κάλαντα σήμερα στον Τσίπρα που ζήτησε να του τα πουν ξανά του χρόνου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

 

 

Ακολούθησε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και η χορωδία «Λαλητάδες», οι οποίοι και τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, το δημοτικό τραγούδι για τα «περήφανα Τζουμέρκα», τον τόπο καταγωγής του πρωθυπουργού. Στον οποίον πρoσέφεραν επίσης τσίπουρο από την περιοχή, ηπειρώτικες πίτες («μου έφτιαχνε η γιαγιά μου», θυμήθηκε ο πρωθυπουργός), αλλά και την ειδική έκδοση των ΕΛΤΑ για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ηπείρου. Οι εκπλήξεις όμως, δεν τελείωσαν εδώ, καθώς ο παρευρεθείς υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εθεάθη κάποια στιγμή να σιγοτραγουδά ένα δημοτικό τραγούδι.

 

Ποιοι έψαλαν τα κάλαντα σήμερα στον Τσίπρα που ζήτησε να του τα πουν ξανά του χρόνου Facebook Twitter

 

Φορώντας τοπικές φορεσιές οι συντοπίτες του πρωθυπουργού χόρεψαν και του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία στο έργο σας», ενώ η γιορτινή ημέρα ολοκληρώθηκε με τη Μικτή Χορωδία Ενόπλων Δυνάμεων.

 

 

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν, εκτός του υπουργού Εθνικής Άμυνας, οι υπουργοί Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος και Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς και η γγ του πρωθυπουργού Ιωάννα Πεππέ.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM