Παπαθανάσης: Τι είπε για τις «παγωμένες» επιταγές, τα ενοίκια και την επιστρεπτέα προκαταβολή

Παπαθανάσης: Τι είπε για τις «παγωμένες» επιταγές, τα ενοίκια και την επιστρεπτέα προκαταβολή Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στη διαβεβαίωση ότι η Επιστρεπτέα Προκαταβολή θα παραμείνει συνδεδεμένη με την προστασία των θέσεων απασχόλησης, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

  

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση των ιδιοκτητών ακινήτων με το 80% του ποσού του ενοικίου ως αφορολόγητη αποζημίωση, σχολίασε ότι πρακτικά δεν θα υποστούν ουσιαστικές απώλειες. Είναι ένας «σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας και θέλουμε να τους στηρίξουμε», είπε ο κ. Παπαθανάσης.

Για την επιδότηση έως 5.000 ευρώ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, δήλωσε ότι πρόκειται για πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα και επανέλαβε ότι η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα συνεχιστεί καθώς είναι η «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας.

Αναφερόμενος στη δήλωση των «παγωμένων» επιταγών έως τις 22 Φεβρουαρίου επισήμανε πως «η πολιτεία καλύπτει με μια δέσμη μέτρων όλη την αγορά», λέγοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι η στήριξη της πραγματικής οικονομίας και των εργαζομένων ώστε να μην κλείσει καμία επιχείρηση.

Για τις μετακινήσεις και τις νέες βεβαιώσεις για τους εργαζόμενους διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος ωστόσο όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να προμηθευτούν τα νέα έγγραφα που απαιτούνται.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ