Παπάς προς μέλη ΕΣΡ: Ξεκινήστε αμέσως το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες

Παπάς προς μέλη ΕΣΡ: Ξεκινήστε αμέσως το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες Facebook Twitter
3

«Τα πάντα είναι έτοιμα και στη θέση τους για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, ξεκινήστε. Δεν μπορούν να υπάρχουν πια δικαιολογίες».

 

Αυτό το μήνυμα έστειλε προς τα μέλη του ΕΣΡ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παπάς, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για άλλες καθυστερήσεις και προειδοποιώντας τα μέλη του ΕΣΡ ότι αν δεν τηρούν τα καθήκοντα τους, τους νόμους και το σύνταγμα, θα έχουν τις σχετικές πειθαρχικές αστικές και ποινικές ευθύνες.

 

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου που έκανε λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις με ευθύνη του ΕΣΡ για τον διαγωνισμό αδειοδότησης τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Παπάς επεσήμανε ότι από πλευράς υπουργείου έχουν παραδοθεί στα μέλη του, τόσο η υλικοτεχνική υποδομή και το προσωπικό όσο και η σχετική μελέτη του οικονομικού πανεπιστημίου για την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

 

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM
Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το καλό είναι που τώρα ο Παππάς κουνάει και το δάκτυλο, ξεχνώντας ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος που έχουμε αυτή την καθυστέρηση. Ξέχασε ότι έκανε ασκήσεις επαναστατικότητας παρακάμπτοντας το Σύνταγμα και δεν του έκατσε.Γενικεύοντας, λέω ότι είναι εύκολα αναγνωρίσιμη πια αυτή η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και καθορίζει το επίπεδο λειτουργίας του κοινοβουλευτισμού και της πολιτικής πρακτικής.Δυστυχώς όμως, είναι τελικά οπισθοδρόμηση να γίνεται αυτό από την γενιά των σαραντάρηδων (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης - που "τσιμπάει" συνέχεια και φθείρεται σε μικροπολιτική καφενείου).