Περιφέρεια Αττικής: Δεν κατεβαίνει ο Παπανικολάου – Επικρατέστερος ο Χαρδαλιάς

Περιφέρεια Αττικής: Δεν κατεβαίνει ο Παπανικολάου – Επικρατέστερος ο Χαρδαλιάς Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Γιώργος Παπανικολάου δεν θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, καθώς θα διεκδικήσει ξανά τον δήμο Γλυφάδας. Επικρατέστερος για την περιφέρεια είναι πλέον ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Το όνομα του Γιώργου Παπανικολάου «έπαιξε» για αντικαταστάτης του Γιώργου Πατούλη στην υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο ο ίδιος με την ανακοίνωση που έκανε πριν από λίγο έδωσε τέρμα σε αυτά τα σενάρια.

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Γλυφάδα μας". Τα καλύτερα είναι μπροστά» ανέφερε στην σχετική του ανάρτηση στο Facebook. 

Ο Γιώργος Παπανικολάου είναι δήμαρχος Γλυφάδας από το 2014- στις προηγούμενες εκλογές επανεξελέγη με ποσοστό που ξεπέρασε το 79%- και έχει διατελέσει ευρωβουλευτής και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. 

Την ίδια ώρα, ένα όνομα που έχει γίνει γνωστό ότι είναι στο τραπέζι είναι αυτό του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έχει αυτοδιοικητικό παρελθόν και οι πιθανότητες για το πρόσωπό του αυξάνονται με δεδομένο πως εκτός κάδρου τέθηκε από μόνος του ο κ. Παπανικολάου.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιώργου Πατούλη, κάποιες πληροφορίες από τις τάξεις της ΝΔ αναφέρουν πως ήδη είναι ειλημμένη η απόφαση να μην στηριχθεί η υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Αττικής, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Πηγές από το περιβάλλον του κ. Πατούλη σημείωσαν πως η δυσαρέσκεια είναι εύλογη, αλλά επέμειναν πως ο περιφερειάρχης παραδέχθηκε το λάθος του και αυτό το συμβάν δεν πρέπει να αναιρεί την όλη του πορεία.


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM