Πάγκαλος: Ο Βαρουφάκης θέλει ψυχίατρο, έχει συνέχεια το χέρι στην τσέπη

Πάγκαλος: Ο Βαρουφάκης θέλει ψυχίατρο, έχει συνέχεια το χέρι στην τσέπη Facebook Twitter
12

Βρόντηξε για άλλη μία φορά στον BΗΜΑ FM, o πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος. Μεταξύ άλλων, ο κ. Πάγκαλος είπε: «Θεωρώ ότι αυτό που είναι ενοχλητικό είναι η αγένεια του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, η οποία επιδεικνύεται με διάφορους τρόπους. Κατ' αρχήν, ότι δεν βάζει του πουκάμισο μέσα. Αυτό είναι άθλιο. Ή το βάζεις μέσα ή δεν το φοράς. Πας στη Ντάουνινγκ Στριτ, προσαρμόζεις το ντύσιμό σου με εκείνο του οικοδεσπότη σου. Όταν όλοι φοράνε γραβάτες, δεν πας με τις παντόφλες. Το δεύτερο είναι ότι συνεχώς έχει το χέρι στην τσέπη».

«Δεν ξέρω τι είναι, να πάει σε έναν ψυχίατρο! Είναι αγενέστατο να έχεις το χέρι στην τσέπη και δεν θέλω να επαναλάβω αυτό που μας έλεγε ο γυμναστής μας στο Βαρβάκειο "κωλόπαιδα, βγάλτε το χέρι από την τσέπη γιατί ξέρω τι πιάνετε εκεί μέσα"».

Ο κ. Πάγκαλοςς, στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει την χώρα σε πτώχευση.

«Ξέρω ότι αυτή η πολιτική θα αποτύχει παταγωδώς και θα εφαρμοστεί το σχέδιο Β του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει ποτέ ομολογήσει και παραδεχθεί και είναι η πτώχευση. Βλέπω ότι μπορούμε να κάνουμε μόνο το σχέδιο Β. Πτώχευση.
Δεν θα μπορέσει να πληρώσει το κράτος τα οφειλόμενα, ακόμη και τους μισθούς και τις συντάξεις, και επειδή θα πρέπει να πληρώσει κάτι, θα επανέλθει στη δραχμή αυτοβούλως η Ελλάδα, για να μπορέσει να δώσει κάτι στους υπαλλήλους του Δημοσίου. Βλέπετε κάτι άλλο σαν λύση; Θα δώσει στο λαό δημοψήφισμα; Πτώχευση σημαίνει ότι θα έλθει το κράτος στις 29 ή στις 31 του μήνα και θα πει ότι δεν μπορεί να δώσει μισθούς και συντάξεις στο τέλος του επόμενου μήνα, διότι δεν έχει άλλα χρήματα. Η συνέχεια σ' αυτήν την προσπάθεια είναι αυτή, εκτός και αν γίνουν και άλλες κωλοτούμπες».

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
δεν γνωριζα οτι το πουκαμισο εξω απο το παντελονι δηλωνει αγενεια,οπως και οτι οποιος βαζει το χερι στην τσεπη χρεαζεται ψυχιατρο,να ναι καλα ο πρωην υπουργος που μου ανοιξε τα ματια
Τον φάγανε τον άνθρωπο! Πως ντύνεται, πως μιλάει, πως κινείται, αν έχει καμπούρα, και αν ισχύει γιατι , τι έχει μέσα στην τσάντα πλάτης,και γιατί έχει τέτοια και δεν έχει την κλασσική δερμάτινη! Από πότε θέλει ψυχίατρο κάποιος που είναι διαφορετικός από τους άλλους ??
Φτήνιες, φτήνιες, φτήνιες. Όταν δεν έχεις να καταλογίσεις κάτι ουσιαστικό, αρχίζεις τις επιθέσεις ad hominem. Εδώ οι ίδιοι οι Άγγλοι δεν ενοχλήθηκαν, αλλά του Πάγκαλου του θίχτηκε η σοβαροφάνεια.Δεν ξέρω αν η νέα σοδιά πολιτικών που μπήκε στο κοινοβούλιο είναι ικανή, αλλά σίγουρα το ότι τελειώσαμε με τους πολιτικούς δεινοσαύρους είναι σίγουρα εξαιρετική εξέλιξη.
«Δεν ξέρω τι είναι, να πάει σε έναν ψυχίατρο! Είναι αγενέστατο να έχεις το χέρι στην τσέπη και δεν θέλω να επαναλάβω αυτό που μας έλεγε ο γυμναστής μας στο Βαρβάκειο "κωλόπαιδα, βγάλτε το χέρι από την τσέπη γιατί ξέρω τι πιάνετε εκεί μέσα"».Ευτυχως που δεν ηθελε να το επαναλαβει...