Όρεξη για πλάκες

Όρεξη για πλάκες Facebook Twitter
0

Όρεξη για χιούμορ έχουν ακόμη όπως φαίνεται τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, παρά την δημοσκοπική άβυσσο των ποσοστών του κινήματος. Στο ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου, το φλουρί για τον τυχερό στην κοπή της πίττας, ήταν ένα ομόλογο το οποίο έφερε τον τίτλο  «Δάνειον εις χρυσόν ηγγυημένον, 29/01/2012» και τιμάται 2.500 ευρώ.

«Εκδόθηκε» τη «κοινή εγγυήσει των ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ» και έφερε τις υπογραφές του γραμματέα της Τοπικής Αμαρουσίου Καλλικράτη Μανιάτη και της β’ γραμματέως Ευγενίας Χανιώτη. Κατά την παράδοσή του το χιούμορ ήταν άφθονο ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα τα «ΝΕΑ» στην κοπή πίτας της Τοπικής Αμαρουσίου η προσέλευση ήταν μεγάλη, ένδειξη κατά την εφημερίδα ότι η βάση δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον της για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

 

Όρεξη για πλάκες Facebook Twitter

Με την δική του αντίληψη περί χιούμορ λειτούργησε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην κοπή της πίττας του ΛΑΟΣ ο οποίος χάρισε στον τυχερό που κέρδισε το φλουρί μια συλλογή της δραχμής. Ο ίδιος εξήγησε την επιλογή του δώρου με τη φράση:  «Για να θυμόμαστε πόσο καλά είμαστε και σε τι περιπέτειες μας έβαλαν κάποιοι με το ευρώ» και μετά, έφυγε για να διαπραγματευτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τα σκληρά μέτρα για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM