Όρεξη για χιούμορ έχουν ακόμη όπως φαίνεται τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, παρά την δημοσκοπική άβυσσο των ποσοστών του κινήματος. Στο ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου, το φλουρί για τον τυχερό στην κοπή της πίττας, ήταν ένα ομόλογο το οποίο έφερε τον τίτλο  «Δάνειον εις χρυσόν ηγγυημένον, 29/01/2012» και τιμάται 2.500 ευρώ.

 

«Εκδόθηκε» τη «κοινή εγγυήσει των ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ» και έφερε τις υπογραφές του γραμματέα της Τοπικής Αμαρουσίου Καλλικράτη Μανιάτη και της β’ γραμματέως Ευγενίας Χανιώτη. Κατά την παράδοσή του το χιούμορ ήταν άφθονο ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα τα «ΝΕΑ» στην κοπή πίτας της Τοπικής Αμαρουσίου η προσέλευση ήταν μεγάλη, ένδειξη κατά την εφημερίδα ότι η βάση δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον της για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

 

Όρεξη για πλάκες

Με την δική του αντίληψη περί χιούμορ λειτούργησε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην κοπή της πίττας του ΛΑΟΣ ο οποίος χάρισε στον τυχερό που κέρδισε το φλουρί μια συλλογή της δραχμής. Ο ίδιος εξήγησε την επιλογή του δώρου με τη φράση:  «Για να θυμόμαστε πόσο καλά είμαστε και σε τι περιπέτειες μας έβαλαν κάποιοι με το ευρώ» και μετά, έφυγε για να διαπραγματευτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τα σκληρά μέτρα για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr