Ολοκληρώθηκε η απολογία των τεσσάρων βουλευτών της Χ.Α.

Ολοκληρώθηκε η απολογία των τεσσάρων βουλευτών της Χ.Α. Facebook Twitter
4

Update: Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, με την απολογία του Νίκου Μίχου οι απολογίες στον ανακριτή, των τεσσάρων βουλευτών της Χ.Α. Αναμένεται πλεόν η απόφαση για το αν θα προφυλακιστούν. Και οι 4 αρνήθηκαν τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες. Στις 15.30 πρόκειται να απολογηθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αύριο Πέμπτη ο Χ. Παππάς.


Συνεχίζεται η απολογία των τεσσάρων βουλευτών της Χ.Α. που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι. Ήδη συμπληρώνονται 18 ώρες ανάκρισης και έχει ολοκληρωθεί η απολογία των Κασιδιάρη, Λαγού και Παναγιώταρου ενώ αυτή την ώρα απολογείται ο Μίχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις που έχουν απολογηθεί ως τώρα αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστήριξαν ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη, ενώ χαρακτήρισαν το καταστατικό της οργάνωσης που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας, πλαστό.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώταρος είπε στον ανακριτή ότι δεν είναι ναζιστές και πώς η Χρυσή Αυγή δεν χρησιμοποιούσε καθόλου ναζιστικά σύμβολα. Μάλιστα τόνισε πως αν έφερνε κάποιος σε συγκέντρωση, τότε του απαγόρευαν τη συμμετοχή.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15.30, την πόρτα του ανακριτή θα περάσει ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος ενώ για αύριο Πέμπτη έχει οριστεί η απολογία του Ν. Παππά.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM