Οικονόμου για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Σε αναστολή από 1/9 - Αβέβαιο αν θα επιστρέψουν στις θέσεις τους

Οικονόμου για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Σε αναστολή από 1/9 - Αβέβαιο αν θα επιστρέψουν στις θέσεις τους Facebook Twitter
Κανονικά η αναστολή εργασίας για όσους υγειονομικούς δεν έχουν κάνει τουλάχιστον τη μία δόση εμβολίου - Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Ο νόμος περί αναστολών εργασίας μη εμβολιασμένων υγειονομικών θα εφαρμοστεί στο ακέραιο, διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.


«Ο νόμος που προβλέπει την αναστολή των καθηκόντων για όσους δεν έχουν κάνει τουλάχιστον τη μία δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού, θα εφαρμοστεί στο ακέραιο» τόνισε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας πως η προθεσμία λήγει την 1η Σεπτεμβρίου. 

Παράλληλα θα υπάρξει επιστροφή του μισθού που έχει προκαταβληθεί στα τέλη Αυγούστου, ως τις 10 Σεπτεμβρίου, σημείωσε. 

«Όσοι τεθούν σε αναστολή εργασίας δεν είναι βέβαιο, ακόμη κι αν επιλέξουν να εμβολιαστούν εκ των υστέρων, πως θα επιστρέψουν στις ίδιες θέσεις, δεδομένου του ότι ο χαρακτήρας, οι ανάγκες και η οργάνωση του ΕΣΥ θα έχουν αλλάξει ως ένα βαθμό» προειδοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην εφαρμογή των μέτρων «όχι από γινάτι ούτε για να τιμωρήσει», αλλά για να προστατεύσει την κοινωνία, κατέληξε ο κ. Οικονόμου. 
 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ