Οικονόμου: «Δεν θα υπάρξει παραμικρή ανοχή βίαιων συμπεριφορών απέναντι στα όργανα της τάξης»

Οικονόμου: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Στο περιστατικό με τον πυροβολισμό στο κεφάλι του 16χρονου, Κώστα Φραγκούλη από αστυνομικό και τις ταραχές των τελευταίων 24ώρων αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. 

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «η ελληνική δικαιοσύνη διερευνά πλήρως το τραγικό περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου. Σύντομα θα έχουμε μια πλήρη εικόνα για να αποδοθούν εκεί που υπάρχουν, αν υπάρχουν, οι δέουσες ευθύνες».

«Όμως το γεγονός αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση πράξεις βίας και ανομίας στις οποίες επιδίδονται όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν». πρόσθεσε. 

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι «όπως η ελληνική πολιτεία δεν καλύπτει και δεν συγκαλύπτει τις ευθύνες κανενός που εκφεύγει από το νόμιμο πλαίσιο έτσι δεν μπορεί να ανεχθεί και συμπεριφορές που θέτουν σε αμφισβήτηση την τάξη και τη νομιμότητα».

«Ζητώ από όλους ψυχραιμία και σύνεση. Δηλώνουμε καθαρά ότι δε θα υπάρξει παραμικρή ανοχή επιθετικών, παράνομων, βίαιων συμπεριφορών απέναντι στα όργανα της τάξης. Δεν δικαιολογείται καμία εκδήλωση βίας και ανομίας. Η Ελλάδα έχει νόμους και κανόνες και κανείς δεν δικαιούται να εκφεύγει του πλαισίου αυτών των νόμων και κανόνων», είπε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ