Ο Τσίπρας σε σύσκεψη στην Κουμουνδούρου: Αναμένονται δηλώσεις - O Παπαδημούλης κάνει την πρώτη παραδοχή ήττας

Ο Τσίπρας σε σύσκεψη στην Κουμουνδούρου: Αναμένονται δηλώσεις - O Παπαδημούλης κάνει την πρώτη παραδοχή ήττας Facebook Twitter
0

Στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας λίγο μετά τις 21:00 και ενώ τα exit poll δείχνουν μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές.

Όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με κορυφαίους υπουργούς και κομματικά στελέχη, καθώς και με συνεργάτες του. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις από τον κ. Τσίπρα. Την ώρα που ο πρωθυπουργός έφτασε στην Κουμουνδούρου, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

«Θα μιλήσουμε πρώτα πάνω και μετά θα κάνω αναλυτικές δηλώσεις», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Όσο περνά η ώρα όλο και περισσότερα στελέχη καταφθάνουν στο στρατηγείο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ από λεπτό σε λεπτό αναμένεται  η πρώτη επίσημη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Τσίπρας σε σύσκεψη στην Κουμουνδούρου: Αναμένονται δηλώσεις - O Παπαδημούλης κάνει την πρώτη παραδοχή ήττας Facebook Twitter

 

«Πρόκειται για μια ήττα, αλλά όπως έχουμε δει και στο παρελθόν μια ήττα στις ευρωεκλογές δεν μπορεί να οδηγήσει σε εθνικές εκλογές», σχολίασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης σχετικά με τα exit polls που δίνουν σαφές προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία.


«Και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει το στοίχημα του να είναι ο προοδευτικός πόλος», συνέχισε και πρόσθεσε: «Αν τα δυο μεγαλύτερα κόμματα στις ευρωεκλογές έχουν ποσοστό 60%, αυτό σημαίνει ότι στις εθνικές εκλογές το ποσοστό αυτό θα φτάσει στο 70%. Και θεωρώ ότι έχουμε ακόμη χρόνο να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ