Ο Σουλτς πέταξε έξω από την συνεδρίαση του ΕΚ ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Ο Σουλτς πέταξε έξω από την συνεδρίαση του ΕΚ ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
8

Ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά του ΕΚ, ευρωβουλευτής υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Πρόκειται για τον Έλληνα ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελευθέριο Συναδινό,ο οποίος εκδιώχτηκε  με απόφαση του προέδρου του ΕΚ Μάρτιν Σουλτς.

Ο λόγος είναι η παρέμβαση του ευρωβουλευτή για το προσφυγικό, όπου ανέφερε ότι «όπως έχουν γράψει Οθωμανοί επιστήμονες οι Τούρκοι είναι βάρβαροι είναι βρώμικοι, είναι όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν και όταν επανέλθει ο εχθρός υποχωρούν».

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, εξηγώντας την απόφασή του ο κ. Σούλτς είπε ότι σύμφωνα με το άρθρο 165 της ΕΕ, «πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα οποία είναι προσηλωμένη και υποκλίνεται η ΕΕ. Εδώ καταβάλλεται προσπάθεια να υπερκεραστούν κόκκινες γραμμές, ώστε να γίνει αποδεκτός ο ρατσισμός. Αλλά αυτό με μένα δεν θα περάσει» πρόσθεσε.

«Γι αυτό με βάση το άρθρο 165 του κανονισμού σε συνδυασμό με το άρθρο 11, αποκλείεται αμελλητί από τη συνεδρίαση και την αίθουσα ο κ. Συναδινός» εξήγησε ο πρόεδρος.

Στις διαμαρτυρίες που εκφράσθηκαν από συναδέλφους του Ε. Συναδινού ο κ. Σουλτς τόνισε ότι «όταν λαμβάνονται αμελλητί μέτρα δεν γίνεται συζήτηση», και κάλεσε τον ευρωβουλευτή να αποχωρήσει.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Αυτό σημαίνει τήρηση των κανόνων. Αντίστοιχη σκηνή στην ελληνική Βουλή όταν βουλευτής παρεκτρέπεται (ανεξαρτήτως κόμματος) αντιμετωπίζεται από το προεδρείο με το "παρακαλώ να μη γραφεί στα πρακτικά"(!), λες και δεν άκουσε κανείς ήδη τα λεχθέντα από την τηλεόραση/ραδιόφωνο ή για να μην πει κακό λόγο ο ιστορικός του μέλλοντος(;)...
Δεν νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά. Η πρώτη ήταν όταν - πάλι ο Σουλτς - απέβαλε τον ευρωβουλευτή του Κουκουέ Κώστα Παπαδάκη.link με σχετικό βίντεο:http://news247.gr/eidiseis/politiki/vinteo-o-soylts-apevale-ton-eyrwvoyleyth-toy-kke-k-papadakh.2920966.html
Ο χρυσαυγίτης λέει τον τούρκο σκύλο, κι εγώ λέω τον χρυσαυγίτη γορίλλα νεάντερταλ. Στας ευρώπας οι εκτροπές που αποδεχόμαστε στο δικό μας κοινοβούλιο δεν περνούν. Ο Συναδινός δίνει την ευκαιρία στους Τούρκους να εμφανιστούν θύματα του ελληνικού ρατσισμού. Κάνει κακό στην διεθνή μας εικόνα. Καλά του έκανε ο Σουλτς.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ