ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ο Φλαμπουράρης επικοινωνεί το έργο του στο kathimerinotita.gov: Μεσολαβήσαμε για ρύθμιση δόσεων και καταβολή εφάπαξ

Ο Φλαμπουράρης επικοινωνεί το έργο του στο kathimerinotita.gov: Μεσολαβήσαμε για ρύθμιση δόσεων και καταβολή εφάπαξ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Με δελτίο Τύπου ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ενημερώνει και πάλι για τις παρεμβάσεις που γίνονται σε υποθέσεις πολιτών μέσω των καταγγελιών στο kathimerinotita.gov.

Στο δελτίο Τύπου ο υπουργός αναφέρει:

Η Ομάδα της Καθημερινότητας μεσολάβησε για την επανένταξη σε ρύθμιση δόσεων και καταβολή εφάπαξ

Συνεχίζονται οι καθημερινές επαφές της Ομάδας «Καθημερινότητας» με τους αρμόδιους δημόσιους φορείς προκειμένου να βρίσκονται λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες.

Προ ημερών μια ανασφάλιστη μητέρα κινδύνευσε να χάσει την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς το δημόσιο, χωρίς να ευθύνεται η ίδια. Εν αγνοία της ο συνδικαιούχος στον τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίο πληρώνονταν οι δόσεις, πραγματοποίησε ανάληψη και έτσι δεν υπήρχε το απαραίτητο ποσό για τη μηνιαία αποπληρωμή του χρέους. Οι υπάλληλοι της «Καθημερινότητας» επικοινώνησαν με τη Γενική Διεύθυνση Εισφορών και Ελέγχων του υπουργείου Εργασίας, που αντιλαμβανόμενη την κατάσταση, γνωμοδότησε θετικά, ώστε η μητέρα να συνεχίσει να πληρώνει απρόσκοπτα τις 8 εναπομείνουσες δόσεις.

Μια άλλη πολίτης, κινδύνευσε να χάσει το εφάπαξ του θανόντος συζύγου της. Είχε πεθάνει από το 2014, αλλά δεν είχε λάβει καμία ειδοποίηση από το αρμόδιο Ταμείο. Απευθυνόμενη στην πλατφόρμα kathimerinotita.gov.gr, οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι το ΕΤΕΑΕΠ είχε εκδώσει το εφάπαξ, αλλά το σχετικό χαρτί είχε παραπέσει. Μετά τις απαραίτητες συνεννοήσεις, το ποσό καταβλήθηκε στη δικαιούχο.

Πολιτική
2

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM
Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η σύγχρονη έκδοση του μαυρογυαλούρικου "κατόπιν ενεργειών μου".Δικαιολογεί μάλλον και ο Φλαμπουράρης τις 70000 € τον χρόνο που παίρνει.Ωστόσο, δεν είδα στην ιστοσελίδα να αναφέρονται - με χρόνους, κατηγοριοποίηση και ποσοστά - πόσα από τα αιτήματα ικανοποιήθηκαν.Όλως τυχαίως, όμως, είδα ένα κραυγαλέα ανορθόγραφο "Η υπηρεσίες μας..." στο παρακάτω link. Δεν έχω χρόνο να ψάξω για άλλα. https://www.kathimerinotita.gov.gr/2017/02/17/%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85/Κύριε Φλαμπουράρη, μην ξεχάσουμε μέσα στην φλογερή επαναστατικότητα που σας διακατέχει και τα ελληνικά.