O Ανδρέας Λοβέρδος ιδρύει νέο κόμμα για τις ευρωεκλογές 2024

O Ανδρέας Λοβέρδος ιδρύει νέο κόμμα για τις ευρωεκλογές 2024 Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Την είδηση του νέου κόμματος που πρόκειται να ιδρύσει εν όψει των ευρωεκλογών 2024, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απόψε το βράδυ στις 10:00 σε συνέντευξή του που θα μεταδοθεί στο ERTNEWS, θα μιλήσει για αυτό το νέο κόμμα όπως αναφέρεται και στο απόσπασμα που κυκλοφορεί από τη συνέντευξή του. Μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζει ότι το νέο κόμμα θα κινείται στον πολιτικό χώρο ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ αλλά και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. 

Σε ερωτήσεις του παρουσιαστή της εκπομπής «Στο Κέντρο» Γιώργου Κουβαρά, αν θα ιδρύσει κόμμα και αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής απαντά ξεκάθαρα με «Ναι» ενώ συμπληρώνει πως το νέο κόμμα «θα τοποθετείται στο χώρο του κέντρου, για να μην λέω περισσότερα».

Παράλληλα αποκαλύπτει πως προχωρά στην ανακοίνωση αυτή καθώς θέλει να δώσει ένα τέλος στα σενάρια που υπήρχαν γύρω από το πρόσωπό του το προηγούμενο διάστημα. Αναφέρεται χαρακτηριστικά σε όσους του καταλόγιζαν πως πηγαίνει στη Νέα Δημοκρατία, εικασίες που έκαναν την εμφάνισή τους λίγους μήνες πριν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Λοβέρδος, δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ παράλληλα συμπληρώνει πως έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές για τη στελέχωση του ευρωψηφοδελτίου, στο οποίο θα βρίσκεται και ο ίδιος.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM
ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM