Νέο μήνυμα Σαμαρά αλλά και παρέμβαση Τσίπρα

Νέο μήνυμα Σαμαρά αλλά και παρέμβαση Τσίπρα Facebook Twitter
1

Νέο μήνυμα Σαμαρά αναμένεται λίγα 24ψρα πριν την Τρίτη και πιο κρίσιμη  ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, το μεσημέρι της Δευτέρας,.

Η παρέμβαση του Πρωθυπουργού αναμένεται ίσως και σήμερα Σάββατο και σε αυτό αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες,  να θέσει τους βουλευτές προ της κρισιμότητας της ψήφου τους και να παρουσιάσει «τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα από το ενδεχόμενο να στηθούν πρόωρες κάλπες».

Παρέμβαση όμως αναμένεται και από τον Αλέξη Τσίπρα, με μήνυμα προς τους βουλευτές πριν την Τρίτη ψηφοφορία. Η παρέμβαση αυτή είναι πιθανό να γίνει μέσω του κυριακάτικου Τύπου.

Τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν κάνει τηλεφωνικές επαφές με ανεξάρτητους βουλευτές. 

Εάν ο Σταύρος Δήμας δεν καταφέρει να συγκεντρώσει τις 180 ψήφους, τότε η Βουλή διαλύεται και προκηρύσσονται εκλογές. Το πιθανότερο είναι ότι οι εκλογές θα διενεργηθούν στα τέλη Ιανουαρίου ή την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Να έχουμε ένα μήνα γερή προεκλογική περίοδο ή ένα χρόνο παρατεταμένη;Αυτό να σκεφτεί πριν μιλήσει ο κ. Σαμαράς, αυτό και τα προεκλογικά ρουσφέτια που έχει ήδη μοιράσει από δω και από κει... φαντάσου να έχει ένα χρόνο Κυβέρνηση τι θα δώσει για να κερδίσει... τις εκλογές και την φθορά από τα νέα μέτρα/φόρους που έχει ήδη φορτώσει για το 2015.