Νέα Δημοκρατία για Δραγασάκη: «Μόνο γέλιο προκαλεί η ανακοίνωση» - Να απαντήσει στις καταγγελίες Βαρουφάκη

νδ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επανέρχεται η Νέα Δημοκρατία στις καταγγελίες του Γιάνη Βαρουφάκη για τον Γιάννη Δραγασάκη αναφέροντας πως  «μόνο γέλιο προκαλεί η ανακοίνωση του κ. Δραγασάκη» για όσα του καταλογίζει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Παράλληλα, σχολιάζει ότι στην επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Δραγασάκης δεν απαντά στις καταγγελίες ότι «έκανε τη βρώμικη δουλειά της εταιρείας».
 

Νωρίτερα ο κ. Δρασάκης είχε κάνει λόγο για «συμπαιγνία Νέας Δημοκρατίας - Βαρουφάκη και επιχειρηματικών συμφερόντων» και κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 ότι τον συκοφαντεί. 
 

«Ο κ. Δραγασάκης ή θα απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες του κ Βαρουφάκη ή θα κινηθεί άμεσα δικαστικά εναντίον του. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να συνεχίσει να πετάει τη μπάλα στην κερκίδα», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία. 

Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 υποστήριξε ότι ο Γιάννης Δραγασάκης λειτουργούσε υπέρ των συμφερόντων του ΟΠΑΠ και κατά της Επιτροπής Ελέγχου Τυχερών Παιγνίων.

Από το βήμα της Βουλής ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε ότι πήγαν να τον «φάνε ζωντανό», γιατί ως υπουργός Οικονομικών, είχε προτείνει να ζητείται ΑΦΜ για όποιον παίζει. «Πόσοι από σας στον ΣΥΡΙΖΑ, ξέρετε τι έκανε ο κ. Δραγασάκης αρχικά πίσω από τις πλάτες μου και στη συνέχεια φανερά, λειτουργώντας υπέρ του ΟΠΑΠ», είπε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας


Μόνο γέλιο προκαλεί η ανακοίνωση του κ. Δραγασάκη περί δήθεν συμπαιγνίας με τον κ. Βαρουφάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ας απαντήσει στα όσα καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Οικονομικών του κ. Τσίπρα κι ας αφήσει τα ανέκδοτα. Όσο για την επιστολή την οποία επικαλείται, προφανώς δεν απαντάει στις καταγγελίες του κ. Βαρουφάκη, ότι έκανε τη βρώμικη δουλειά της εταιρείας. Ο κ. Δραγασάκης ή θα απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες του κ Βαρουφάκη ή θα κινηθεί άμεσα δικαστικά εναντίον του. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να συνεχίσει να πετάει τη μπάλα στην κερκίδα.

Η δήλωση Δραγασάκη
 

«Ολοφάνερη συμπαιγνία ΝΔ-Βαρουφάκη-επιχειρηματικών συμφερόντων: Ο Γ. Βαρουφάκης σε ξεκάθαρο συντονισμό με συμφέροντα επαναλαμβάνει σήμερα τις συκοφαντίες του. Η ΝΔ με καθυστέρηση τον αξιοποιεί ως "χρήσιμο λαγό". Η αθλιότητα όμως δεν θα μένει αναπάντητη. Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ήδη καταγραφεί επίσημα σε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Όσοι ενδιαφέρονται για την αλήθεια, θα τη βρουν εκεί».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM