ΝΔ: Κομματική προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο την πρώτη ημέρα στην ΕΡΤ

ΝΔ: Κομματική προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο την πρώτη ημέρα στην ΕΡΤ Facebook Twitter
Φωτο: Menelaos Myrillas/SOOC
4

Έντονη κριτική για την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της ΕΡΤ ασκεί η Ν.Δ. κάνοντας λόγο σε ανακοίνωση της για «κομματική προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο».

Σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «σήμερα, θαυμάσαμε την ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη και ακομμάτιστη "νέα" ΕΡΤ» και επισημαίνει πως «αφού έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του προγράμματος η κ. Κωνσταντοπούλου, παρέλασε από το πρωί το μισό υπουργικό συμβούλιο, μαζί με τους γενικούς γραμματείς, συνεχίστηκε το πρόγραμμα με σύνδεση με τον επίσης ακομμάτιστο ραδιοφωνικό σταθμό "στο Κόκκινο" για την ενίσχυση του πλουραλισμού και της πολυφωνίας».

Στη ΝΔ τονίζουν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ,  πως η ΕΡΤ θα κοστίσει αρκετά παραπάνω στον ελληνικό λαό, αλλά όπως λένε «θα απολαύσει την κομματική προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο της το μεγαλείο». «Αν ήταν άλλοι θα ντρέπονταν, αλλά αυτοί δεν έχουν καμία ντροπή» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM