ΝΔ για τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ: «Και η υποκρισία έχει τα όρια της»

ΝΔ για τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ: «Και η υποκρισία έχει τα όρια της» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Με τη φράση «και η υποκρισία έχει τα όριά της», η ΝΔ σχολίασε τη ρύθμιση των δανείων του ΣΥΡΙΖΑ από την Εθνική Τράπεζα. 

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ μετά και το σημερινό δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» που όπως λέει, αποκαλύπτει τον τρόπο που το Μαξίμου ρύθμισε με νομιμοφανή τρόπο τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ από την Εθνική Τράπεζα.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως «η ρύθμιση προβλέπει την εκχώρηση της μελλοντικής χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ ως το 2023, πρακτική την οποία εξακολουθεί υποκριτικά να καταγγέλλει ο κ. Τσίπρας και έχει ήδη απαγορευτεί από το 2014».

Η Νέα Δημοκρατία προσθέτει πως επιπλέον αποκαλύπτεται ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που με επιστολή του προς την Εθνική Τράπεζα αιτήθηκε να επεκταθεί το δάνειο που είχε λάβει το κόμμα του χωρίς να τηρούνται τα αναγκαία χρηματοοικονομικά κριτήρια.

«Ας το καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου. Ακόμη και η υποκρισία έχει τα όρια της και οι πολίτες θα δώσουν πολύ σύντομα στο ΣΥΡΙΖΑ την απάντηση που του αξίζει», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM