ΝΔ για ΔΟΛ: Η κυβέρνηση δεν αντέχει την κριτική και την ελεύθερη δημοσιογραφία

ΝΔ για ΔΟΛ: Η κυβέρνηση δεν αντέχει την κριτική και την ελεύθερη δημοσιογραφία Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Νέα επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στον ΔΟΛ, σύμφωνα με τις οποίες ο Βασίλης Μουλόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ. της Αυγής, αναλαμβάνει ρόλο στον δημοσιογραφικό οργανισμό.

«Ο πλουραλισμός, η πολυφωνία και η ίδια η Δημοκρατία θα αποδειχθούν πολύ ισχυρότερες από τα άθλια σχέδια της κυβέρνησης», αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.


«Μετά το φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών η κυβέρνηση συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της. Η στάση της προς τους εκδότες: Πρώτα τους κατήγγειλε ως διαπλεκόμενους. Στη συνέχεια συναλλάχθηκε μαζί τους. Τώρα χρησιμοποιεί δικαστικές εκκρεμότητες και εκβιάζει. Με αυτόν τον τρόπο τοποθετεί ως τοποτηρητή της τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της "Αυγής" στον ιστορικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη», συνεχίζει η ΝΔ.

«Δεν αντέχει την κριτική και την ελεύθερη δημοσιογραφία. Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου είναι ο ορισμός της διαπλοκής, της συναλλαγής και κάθε λογής μεθοδεύσεων ελέγχου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ