ΝΔ για ΔΟΛ: Η κυβέρνηση δεν αντέχει την κριτική και την ελεύθερη δημοσιογραφία

ΝΔ για ΔΟΛ: Η κυβέρνηση δεν αντέχει την κριτική και την ελεύθερη δημοσιογραφία Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Νέα επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στον ΔΟΛ, σύμφωνα με τις οποίες ο Βασίλης Μουλόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ. της Αυγής, αναλαμβάνει ρόλο στον δημοσιογραφικό οργανισμό.

«Ο πλουραλισμός, η πολυφωνία και η ίδια η Δημοκρατία θα αποδειχθούν πολύ ισχυρότερες από τα άθλια σχέδια της κυβέρνησης», αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.


«Μετά το φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών η κυβέρνηση συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της. Η στάση της προς τους εκδότες: Πρώτα τους κατήγγειλε ως διαπλεκόμενους. Στη συνέχεια συναλλάχθηκε μαζί τους. Τώρα χρησιμοποιεί δικαστικές εκκρεμότητες και εκβιάζει. Με αυτόν τον τρόπο τοποθετεί ως τοποτηρητή της τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της "Αυγής" στον ιστορικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη», συνεχίζει η ΝΔ.

«Δεν αντέχει την κριτική και την ελεύθερη δημοσιογραφία. Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου είναι ο ορισμός της διαπλοκής, της συναλλαγής και κάθε λογής μεθοδεύσεων ελέγχου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM