ΝΔ για αλλαγές σε ΕΛ.ΑΣ. - Πυροσβεστική: Ο Τσίπρας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους

ΝΔ για αλλαγές σε ΕΛ.ΑΣ. - Πυροσβεστική: Ο Τσίπρας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Τις αλλαγές στις ηγεσίες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, σχολιάζει με μια δηκτική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία. 

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ανακοινώθηκε η απομάκρυνση και αντικατάσταση τόσο της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος όσο και της Αστυνομίας, για τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ τονίζει πως «οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», ενώ επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός «φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας.

Όσο και αν επιχειρεί ο πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε αποδρομή.

Φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM