Μπακογιάννης εναντίον Δούκα: «ΚΑΛΠΗκα εγκαίνια» με τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Μπακογιάννης εναντίον Δούκα: «ΚΑΛΠΗκα εγκαίνια» με τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Facebook Twitter
Κώστας Μπακογιάννης / Φωτ: Eurokinissi
0

Με αιχμηρή ανακοίνωσή του, ο Κώστας Μπακογιάννης καταγγέλλει πως τα εγκαίνια που διοργανώνει σήμερα η δημοτική αρχή της Αθήνας, αφορούν έργο το οποίο εγκαινιάστηκε πέρυσι.

Σύμφωνα με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη «Η Αθήνα Ψηλά», η δημοτική αρχή υπό τον Χάρη Δούκα «προσκαλεί σήμερα στα ‘’εγκαίνια” του Σταθμού Μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ)». Μικρή λεπτομέρεια: Το έργο εγκαινιάστηκε πριν ένα χρόνο.Το μεγάλο και σύγχρονο αυτό έργο υποδομής για την καθαριότητα στην πρωτεύουσα, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων παραθέτει και το παρακάτω βίντεο με ημερομηνία 21 Σεπτεμβρίου 2023.

«Ο ΣΜΑ, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, τέθηκε στην προβλεπόμενη πιλοτική λειτουργία. Η νέα δημοτική αρχή το βρήκε έτοιμο και είχε να κάνει μόνο μια δουλειά. Την εύκολη: να τον θέσει σε κανονική λειτουργία. Αντί αυτού, αδρανούσε για 9 μήνες και ξαφνικά ξανακάνει εγκαίνια. Και άλλα ΚΑΛΠΗκα εγκαίνια» καταλήγει ο Κώστας Μπακογιάννης. 

 
 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM