«Έχω τη Θεσσαλονίκη ως γούρι» και θα τελειώσω την προεκλογική μου εκστρατεία εκεί, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, ενώ επανέλαβε ότι δεν υφίσταται θέμα πιστοληπτικής γραμμής.

 

Δεν υφίσταται θέμα πιστοληπτικής γραμμής, δήλωσε ο αρχηγός της ΝΔ, ενώ χαρακτήρισε προσωπικές τις απόψεις του υποψηφίου βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου.

 

Επίσης, προανήγγειλε, μείωση φόρου για τις επιχειρήσεις το 2020 με βάση τα εισοδήματα του 2019, μείωση του ΕΝΦΙΑ και εναρμόνιση του ΦΠΑ για το σύνολο της εστίασης από το Φθινόπωρο του 2019.

 

Τόνισε ότι για το 2019 δεν υπάρχει επιπλέον δημοσιονομικός χώρος και είπε ότι το επίδομα των συνταξιούχων που δόθηκε αντί του Δεκεμβρίου παραμονές των ευρωεκλογών δεν μπορεί να ξαναδοθεί φέτος. Το επίδομα γέννησης θα συμπεριληφθεί στον επόμενο προϋπολογισμό του 2020, συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.


Η υπουργική απόφαση που εκδόθηκε για το Ελληνικό θα ανακληθεί αμέσως, τόνισε. «Το έργο θα προχωρήσει άμεσα, καθώς η ΝΔ θα προωθήσει ταχύτατα τις αποφάσεις που χρειάζονται», προσέθεσε.