Μητσοτάκης: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Κώστα Αρβανίτη - «Ήταν παράδειγμα αλληλεγγύης»

Μητσοτάκης: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Κώστα Αρβανίτη - «Ήταν παράδειγμα αλληλεγγύης» Facebook Twitter
1

Δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεία του Κώστα Αρβανίτη, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Twitter την Κυριακή, ανακοίνωσε ότι η κηδεία του ήρωα ψαρά που έσωσε δεκάδες ανθρώπους το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι θα γίνει δημοσία δαπάνη χαρακτηρίζοντας τον Κώστα Αρβανίτη, ένα παράδειγμα αλληλεγγύης.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Κώστας Μητσοτάκης αναφέρει: «Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ένα παράδειγμα αλληλεγγύης και η απώλειά του μας γέμισε θλίψη. Η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη, ως ένα δείγμα της ευγνωμοσύνης όλων μας απέναντι στη γενναιότητα που έδειξε το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι, όταν έσωσε 70 συνανθρώπους μας από τη θάλασσα».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια