ΦΩΤΙΕΣ

Μητσοτάκης: «Άστοχη η δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας για τον σαϊτοπόλεμο»

Μητσοτάκης: «Άστοχη η δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας για τον σαϊτοπόλεμο» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Άστοχη χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος μετά τον σαϊτοπόλεμο της Κυριακής στον οποίο σκοτώθηκε ο εικονολήπτης είχε δηλώσει πως «ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο DNA των Μεσσηνίων οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις».

Ο κύριος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 είπε πως η πρώτη δήλωση του δημάρχου ήταν άστοχη και υπογράμμισε πως ο κ. Νίκας ζήτησε συγνώμη. 

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι λυπηρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει κομματική διάσταση στην απώλεια ανθρώπινης ζωής, αναφερόμενος στον θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα. Επεσήμανε την ανάγκη να σταματήσει αυτό το έθιμο και ότι το τονίζει με κάθε ευκαιρία στους συμπατριώτες του στην Κρήτη που έχουν και αυτοί το δικό τους έθιμο με τις μπαλωθιές.

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα για την Ελλάδα είπε ότι έχει το σχέδιο και τη βούληση να κάνει την Ελλάδα καλύτερη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά είπε πως θα καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για τη μη μείωση του αφορολόγητου και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να υπερψηφίσει την τροπολογία αυτή. «Έλα να νομοθετήσουμε μαζί, τον προκαλώ».

Αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «η πρόταση μομφής ήταν ηθική υποχρέωση για να επαναφέρουμε έναν κώδικα αξιών στην πολιτική». Ο κ. Πολάκης έχει πει "να βάλουμε 2-3 φυλακή για να κερδίσουμε εκλογές", ότι θα θάψει δημοσιογράφους κάτω από τη γη. Η επίθεση στον Σ. Κυμπουρόπουλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πολιτική
1

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμμένει στην πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Φαραντούρης - Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Εμμένει στην πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Φαραντούρης - Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρά τις αποδοκιμασίες από κομματικές πηγές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τη θέση του υπέρ κυβέρνησης κοινής αποδοχής, με στόχο την κάθαρση
LIFO NEWSROOM
Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Πολιτική / Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Η Άνγκελα Μέρκελ επέστρεψε στην Αθήνα με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της «Ελευθερία» και μίλησε δημόσια για την πιο δραματική δεκαετία της ελληνικής σύγχρονης ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Πολιτική / Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Εμπλεκόμενοι ακούγονται να αναφέρονται με χυδαίους χαρακτηρισμούς σε πολιτικά πρόσωπα, να μιλούν για πιέσεις σε ελεγκτές, οικονομικά ανταλλάγματα και παρεμβάσεις σε ελέγχους
LIFO NEWSROOM
Δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Θα διατηρηθούν τα υφιστάμενα όρια»

Πολιτική / Δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Θα διατηρηθούν τα υφιστάμενα όρια»

Η νομοθετική ρύθμιση που κατατίθεται το απόγευμα από τον Παπασταύρου στη Βουλή προβλέπει δύο νέα πολεοδομικά εργαλεία - Στόχος η προστασία τόσο των περιουσιακών δικαιωμάτων των ιδιοκτητών όσο και της δημογραφικής προοπτικής της περιφέρειας
LIFO NEWSROOM
Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική / Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η έρευνα αφορά περισσότερα από 40 πρόσωπα –πολιτικά στελέχη, κρατικούς υπαλλήλους και συνεργαζόμενες εταιρείες– για ενδεχόμενα αδικήματα απάτης, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Απλά "άστοχη" η δήλωση, αντί "την καταδικάζουμε απερίφραστα" ;Γιατί η άστοχη - στην κυριολεξία πια - σαίτα, έκοψε το νήμα μιας ζωής ενός ανθρώπου μόλις 52 χρόνων. Που δεν έρχεται πίσω στη γυναίκα του και στα παιδιά του.Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε να εκμεταλευτεί και αυτός μικροπολιτικά την δήλωση και να εγκαλέσει την ΝΔ, λες και δεν έχει καθόλου ευθύνη σαν κεντρική κυβέρνηση 4 χρόνια. Τώρα.δε θυμήθηκε ότι το έθιμο πρέπει να καταργηθεί. Δεν υπάρχει σοβαρότητα στους πολιτικούς, μόνο σοβαροφάνεια.