Μήνυση του δημάρχου Πειραιά στη Χ.Α.

Μήνυση του δημάρχου Πειραιά στη Χ.Α. Facebook Twitter
2

Εντολή στον αντιδήμαρχο να καταθέσει μήνυση κατά της Χρυσής Αυγής για την απόφαση της οργάνωσης να διανείμει τρόφιμα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, χωρίς να ζητήσει άδεια, έδωσε ο δήμαρχος του Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

 «Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι στον Πειραιά λειτουργούν οι Νόμοι και οι Κανόνες μιας ευνομούμενης πόλης. Κανείς και με κανένα πρόσχημα δεν μπορεί να παρανομεί και να καταλαμβάνει χώρους που ανήκουν στον δήμο. Τα κόμματα εάν θέλουν να ασκήσουν κοινωνική πολιτική συμπληρωματικά, μπορούν να το πράττουν σε δικούς τους χώρους ή σε άλλους αφού πρώτα ζητηθεί άδεια».» δήλωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Μάλιστα σε ανακοίνωση του δήμου, γίνεται λόγος για «φιέστες με πρόσχημα τη φτώχια των συμπολιτών μας και διαδικασίες που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια τους.»

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι «ο δήμος Πειραιά και η Εκκλησία της πόλης φροντίζουν καθημερινά και όχι ευκαιριακά και για το θεαθήναι, χιλιάδες πολίτες που έχουν ανάγκη για ένα πιάτο φαγητό και για είδη πρώτης ανάγκης, χωρίς να εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και τη δυστυχία».

Η Χ.Α. απάντησε με ανακοίνωση που κάνει λόγο για «τρομοκρατημένο πολιτικό κατεστημένο» το οποίο «προσπαθεί να εμποδίσει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους Έλληνες.»  

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Υπερρεαλιστικός εμφύλιος. Ο ξάδελφος του φανεροφασίστα Νικόλα Μιχαλολιάκου μηνύει τον τελευταίο, μολονότι σε ακροδεξιά/φασίζουσα νοοτροπία είναι τα ίδια κόπρανα, όπως έχει αποδείξει ο περιούσιος δήμαρχος Πειραιά με την τακτική του απέναντι στις κινήσεις πολιτών που εναντιώνονται εύλογα στην ιδιωτικοποίηση δύο παραλιών του Πειραιά αντί πινακίου φακής. Μάλλον περί σπέκουλας πρόκειται και περαιτέρω προσπάθειας να καταστήσει συμπαθή τη νεοναζιστική οργάνωση, ως άμεσο αντανακλαστικό μιας κοινωνίας που βλέπει το σαθρό προϋπάρχον καθεστώς να επιτίθεται συλλήβδην στους τάχα μου άμωμους. Κι ως είθισται, ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου.
Να πηγαίνουν Έλληνες να παίρνουν τα τρόφιμα απο την Χ.Α και να τα δίνουν σε μετανάστες,το έχει σκεφτεί κανένας?γτι αμα γινότανε αυτό νομίζω θα τους ερχόταν ταμπλας!ελπίζω να το κάνουν ήδη μερικοί!