Μήνυση του δημάρχου Πειραιά στη Χ.Α.

Μήνυση του δημάρχου Πειραιά στη Χ.Α. Facebook Twitter
2

Εντολή στον αντιδήμαρχο να καταθέσει μήνυση κατά της Χρυσής Αυγής για την απόφαση της οργάνωσης να διανείμει τρόφιμα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, χωρίς να ζητήσει άδεια, έδωσε ο δήμαρχος του Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

 «Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι στον Πειραιά λειτουργούν οι Νόμοι και οι Κανόνες μιας ευνομούμενης πόλης. Κανείς και με κανένα πρόσχημα δεν μπορεί να παρανομεί και να καταλαμβάνει χώρους που ανήκουν στον δήμο. Τα κόμματα εάν θέλουν να ασκήσουν κοινωνική πολιτική συμπληρωματικά, μπορούν να το πράττουν σε δικούς τους χώρους ή σε άλλους αφού πρώτα ζητηθεί άδεια».» δήλωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Μάλιστα σε ανακοίνωση του δήμου, γίνεται λόγος για «φιέστες με πρόσχημα τη φτώχια των συμπολιτών μας και διαδικασίες που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια τους.»

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι «ο δήμος Πειραιά και η Εκκλησία της πόλης φροντίζουν καθημερινά και όχι ευκαιριακά και για το θεαθήναι, χιλιάδες πολίτες που έχουν ανάγκη για ένα πιάτο φαγητό και για είδη πρώτης ανάγκης, χωρίς να εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και τη δυστυχία».

Η Χ.Α. απάντησε με ανακοίνωση που κάνει λόγο για «τρομοκρατημένο πολιτικό κατεστημένο» το οποίο «προσπαθεί να εμποδίσει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους Έλληνες.»  

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Υπερρεαλιστικός εμφύλιος. Ο ξάδελφος του φανεροφασίστα Νικόλα Μιχαλολιάκου μηνύει τον τελευταίο, μολονότι σε ακροδεξιά/φασίζουσα νοοτροπία είναι τα ίδια κόπρανα, όπως έχει αποδείξει ο περιούσιος δήμαρχος Πειραιά με την τακτική του απέναντι στις κινήσεις πολιτών που εναντιώνονται εύλογα στην ιδιωτικοποίηση δύο παραλιών του Πειραιά αντί πινακίου φακής. Μάλλον περί σπέκουλας πρόκειται και περαιτέρω προσπάθειας να καταστήσει συμπαθή τη νεοναζιστική οργάνωση, ως άμεσο αντανακλαστικό μιας κοινωνίας που βλέπει το σαθρό προϋπάρχον καθεστώς να επιτίθεται συλλήβδην στους τάχα μου άμωμους. Κι ως είθισται, ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου.
Να πηγαίνουν Έλληνες να παίρνουν τα τρόφιμα απο την Χ.Α και να τα δίνουν σε μετανάστες,το έχει σκεφτεί κανένας?γτι αμα γινότανε αυτό νομίζω θα τους ερχόταν ταμπλας!ελπίζω να το κάνουν ήδη μερικοί!