Με βίντεο υπερασπίζεται τη συμφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ και μιλά για έξοδο από την κρίση

Με βίντεο υπερασπίζεται τη συμφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ και μιλά για έξοδο από την κρίση Facebook Twitter
1

«Αταλάντευτος στόχος η έξοδος από την επιτροπεία και την κρίση», «προχωράμε μαζί» είναι το κεντρικό μήνυμα σε νέο βίντεο που δημοσιοποιεί σήμερα, Τετάρτη ο ΣΥΡΙΖΑ στο YouTube και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

«Δύο χρόνια πριν χαράξαμε τον δρόμο για την αμφισβήτηση της λιτότητας στην Ευρώπη. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα η έξοδος από την κρίση με την κοινωνία όρθια αποτελεί αταλάντευτο στόχο», σημειώνεται στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο παρεμβάλλονται και σχετικά αποσπάσματα από ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. «Δεν κρύψαμε ούτε μία στιγμή τις δυσκολίες. Δεν παρουσιάζουμε success story. Με ειλικρίνεια στεκόμαστε απέναντι στον ελληνικό λαό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Όπως επισημαίνει, «καταφέραμε μία συμφωνία με αντίμετρα και μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο, επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας που θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή» και υπογραμμίζει πως «για πρώτη φορά είναι ορατή η οριστική έξοδος από τα μνημόνια. Για πρώτη φορά είναι ορατή συγκεκριμένη λύση για το χρέος».

 

«Ξεκινάμε», σημειώνει, «την υλοποίηση ενός μακρόπνοου σχεδιασμού για:

 

- Δίκαιη Ανάπτυξη

- Ανάκτηση της Εργασίας

- Κοινωνικό Κράτος

- Κοινωνική Δικαιοσύνη».

 

«Είμαστε κομμάτι του ελληνικού λαού. Μαζί θα καταφέρουμε την οριστική λύση, την οριστική νίκη. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ