Με 152 «ναι» ψηφίστηκε επί της αρχής ο νέος αναπτυξιακός νόμος

Με 152 «ναι» ψηφίστηκε επί της αρχής ο νέος αναπτυξιακός νόμος Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Με 152 «ναι» ψηφίστηκε επί της αρχής ο νέος αναπτυξιακός νόμος από την Ολομέλεια της Βουλής με 152 ψήφους υπέρ (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.), έπειτα από ονομαστική ψηφοφορία.

Τον αναπτυξιακό νόμο καταψήφισαν επί της αρχής 101 βουλευτές (Ν.Δ., Χ.Α., ΚΚΕ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων), ενώ 12 βουλευτές ψήφισαν παρών (ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη).

Παράλληλα, δεκτά έγιναν μετά από ονομαστική ψηφοφορία κι ακόμα τρία άρθρα του αναπτυξιακού νόμου. Το άρθρο 3 για την εφαρμογή του ενωσιακού Δίκαιου έγινε δεκτό με 234 ψήφους υπέρ (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, ΑΝ.ΕΛ.) και 31 κατά (ΚΚΕ, Χ.Α., Ένωση Κεντρώων).

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια