Την υποστήριξή του προς τον Παύλο Πολάκη εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης στις επίμαχες δηλώσεις για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις σφοδρές αντιδράσεις μέσα στο κυβερνών κόμμα μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Σόρρυ παιδιά, ο Πολάκης έχει δίκιο, ο Κιμπουρόπουλος και ο Μητσοτάκης έχουν άδικο». 

 

Νωρίτερα, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος εξέφρασε τη θλίψη του για τη στάση που τήρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καλύπτοντας τον Παύλο Πολάκη, σχετικά με την επίθεση που του εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας μέσω Facebook.

 

«Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός», έγραψε στο Facebook ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε προσωπικά στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ επειδή έκανε χρήση του δικαιώματος ως ΑμεΑ να προσληφθεί ως γιατρός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

 

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία ζητούσε «ίσες ευκαιρίες που δεν υπάρχουν».

  

 Ο κ. Πολάκης ανάρτησε προηγούμενο ποστ του κ. Κιμπουρόπουλου μαζί με την υπουργική απόφαση του διορισμού του ως επιμελητής στο νοσοκομείο Αττικόν. 

  

«Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κριση απο συμβούλιο οπως οι άλλοι γιατροί και οχι έτσι :(οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ)
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!», έγραψε.

 

«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας» αναφέρει η ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.