ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Κύκλοι Στουρνάρα σε Σπίρτζη: «Κρείττον του λαλείν το σιγάν»

Κύκλοι Στουρνάρα σε Σπίρτζη: «Κρείττον του λαλείν το σιγάν» Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
1

Με λακωνική και κάπως δεικτική φράση επέλεξαν να απαντήσουν στις πρωινές κατηγορίες του κ. Σπίρτζη περί «κακής διαχείρισης και ελέγχου του τραπεζικού συστήματος από την ΤτΕ», πηγές από το περιβάλλον του Γιάννη Στουρνάρα.

Πιο συγκεκριμένα, κύκλοι προσκείμενοι στο διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος ανέφεραν ως απάντηση στα όσα δήλωσε ο κ. Σπίρτζης το αρχαιοελληνικό γνωμικό «Κρείττον του λαλείν το σιγάν»  που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πως το να σιωπάς είναι πολλές φορές προτιμότερο ή και καλύτερο από το να μιλάς.

Nωρίτερα, ο υπουργός Υποδομών, Mεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στον Real FM,  είχε καταλογίσει ευθύνες και στον Γιάννη Στουρνάρα για το θέμα των δανείων της Attica Bank.

«Στο διάστημα από το '11 μέχρι σήμερα, έχουνε γίνει δύο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στην Τράπεζα Αττικής. Ο φορέας που ήλεγξε την Τράπεζα για τις διαδικασίες, τα δάνεια, τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και όλα τα υπόλοιπα είναι η Τράπεζα της Ελλάδας», είπε ο κ. Σπίρτζης και πρόσθεσε:

«Και εδώ ζούμε μία παράνοια που πραγματικά προσβάλλει και τους μηχανικούς, προσβάλλει και την Τράπεζα και άρα και τη χώρα. Αν, λοιπόν, η Τράπεζα Αττικής δεν έκανε καλά τη δουλειά της, προφανώς δεν έκανε καλά τη δουλειά της και η Τράπεζα της Ελλάδας που την ήλεγξε. Άρα, αν ισχύουν όλα αυτά, πρέπει να ελεγχθεί και η Τράπεζα της Ελλάδας, κατά τη γνώμη μου».

1

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ