Κουρτς κατά Τουρκίας: Πρέπει να σταματήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη

Κουρτς κατά Τουρκίας: Πρέπει να σταματήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη Facebook Twitter
Κουρτς κατά Τουρκίας: Πρέπει να σταματήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη (EPA/Αρχείο)
0

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιβάλει κυρώσεις κατά της Άγκυρας εάν η Τουρκία συνεχίσει τις έρευνές της στην Ανατολική Μεσόγειο, τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αυστριακός καγκελάριος, Σεμπάστιαν Κουρτς.

«Καταδικάζω απόλυτα τις νέες ερευνητικές δραστηριότητες του Oruc Reis στα ελληνικά ύδατα και το άνοιγμα των Βαρωσίων στην Κύπρο. Και τα δύο αυτά βήματα παραβιάζουν ξεκάθαρα το διεθνές δίκαιο» ανέφερε ο Αυστριακός καγκελάριος.

Πρόσθεσε δε ότι «αν η Τουρκία συνεχίζει να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, έρχεται αντιμέτωπη με κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης πρέπει να διακοπούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία» πρόσθεσε ο Σεμπάστιαν Κουρτς σε μία ξεκάθαρη στήριξη των ελληνικών και ελληνοκυπριακών συμφερόντων.  

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης: Ήταν πολιτικός ο λόγος της παρακολούθησής μου; Ο Μητσοτάκης αλλάζει απόψεις σαν πουκάμισα

Πολιτική / Ανδρουλάκης: Ήταν πολιτικός ο λόγος της παρακολούθησής μου ή εθνικός; Ο Μητσοτάκης αλλάζει απόψεις σαν πουκάμισα

Ποιοι λόγοι εθνικής ασφάλειας υπάρχουν πίσω από ένα δημοσιογράφο που ερευνά ένα σκάνδαλο ή έναν υποψήφιο πρόεδρο κόμματος, αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM
ΠΕΜΠΤΗ 06/10 - Η δίκη για το σκάνδαλο της Ζακύνθου, οι υποκλοπές και η σιωπή για τον ρόλο του Πιτσιόρλα

LiFO politics / Η δίκη για το σκάνδαλο της Ζακύνθου και η σιωπή για τον ρόλο του Πιτσιόρλα

Η Βασιλική Σιούτη συζητά για την υπόθεση πώλησης μεγάλης έκτασης γύρω από το Ναυάγιο της Ζακύνθου σε εταιρεία του πρώην εμίρη του Κατάρ με τον κοινωνιολόγο και ακτιβιστή από τη Ζάκυνθο, Σπύρο Ξένο.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ