Κουρουμπλής: O ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τους ανθρώπους που αυτοκτονούσαν και πηδούσαν απ' τα παράθυρα

Κουρουμπλής: O ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τους ανθρώπους που αυτοκτονούσαν και πηδούσαν απ' τα παράθυρα Facebook Twitter
3

Στο ζήτημα των αυτοκτονιών το οποίο συνέδεσε με την Ελλάδα πριν και μετά το ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Στηρίξαμε του ανθρώπους οι οποίοι πηδούσαν από τα παράθυρα και αυτοκτονούσαν. Και τα ξεχνάτε τώρα αυτά», είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά. Ο δημοσιογράφος του απάντησε πως αυτοί που ξέχασαν το ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του είναι οι ψηφοφόροι.

«Ο κόσμος πηδούσε από τα παράθυρα και αυτοκτονούσε ενώ οι νέοι όταν ερχόταν ο ελεγκτής, πηδούσαν από τις πόρτες των λεωφορείων και σκοτωνόντουσαν» συνέχισε φωνάζοντας ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

 
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Τελικά, οι άνθρωποι ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι καλή κυβέρνηση είναι, όταν ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΌ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΜΕΝ, αλλά ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ !Ξεχνώντας ταυτόχρονα όλως τυχαίως, ότι για αυτή την επιδοματική πολιτική, τα χρήματα τα άντλησε από τους "πολλούς" και τα έδωσε στους ελάχιστους, ενώ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ! ΜΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ! Τελικά δε, ούτε φιλανθρωπική πολιτική το χαρακτηρίζεις αυτό, αφού προϋποτίθεται δωρεά. Τώρα λοιπόν, ο κ Κουρουμπλής και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να τους ευγνωμονούμε για αυτή την επιδοματική πολιτική και μόνο και να ξαναψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Α, και για μια άλλη αιτία : Να προλάβουν να διορίσουν - αντικειμενικά και δίκαια - κάποιους ημετέρους ακόμα !... Πόσο άλλο θα μας υποτιμήσουν !
Σταμάτησαν δηλαδή να αυτοκτονούν; Μόνο τον τελευταίο χρόνο υπάρχουν δεκάδες ειδήσεις, άσχετα αν σταμάτησαν να σκούζουν οι ΣΑΝΕΛ από το 2015 και μετά. Φυσικά ο ΣΑΝΕΛ ποτέ δεν δίστασε να πατήσει πάνω στα πτώματά τους όταν μπορούσε να τους εκμεταλλευτεί για να σκοράρει πόντους.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ