Koύλογλου: Δεν είπα ποτέ για συμφωνία κυβέρνησης-Καλογρίτσα

Koύλογλου: Δεν είπα ποτέ για συμφωνία κυβέρνησης-Καλογρίτσα Facebook Twitter
2

Αρνήθηκε σήμερα ο Στέλιος Κούλογλου ότι μίλησε χθες για συμφωνία της κυβέρνησης με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για στήριξη της μέσα από το κανάλι του. «Ποτέ δεν είπα ότι η Κυβέρνηση είχε συνάψει συμφωνία με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για να την στηρίζει μέσα από το κανάλι που θα έφτιαχνε, αυτό δεν το είπα, δεν προκύπτει ούτε από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης μου στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84», είπε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης. 

«Είπα ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο και να μαζέψει χρήμα. Προφανώς θα ήθελε ένα από τα κανάλια να μην είναι τόσο εχθρικό όσο σχεδόν όλα τα σημερινά κανάλια. Ποτέ δε είπα ότι υπάρχει συμφωνία Κυβέρνησης-Καλογρίτσα ή στελεχών της Κυβέρνησης με τον Καλογρίτσα», τόνισε. 

«Σε αυτό η Κυβέρνηση απέτυχε, αλλά βγήκε κερδισμένη, γιατί το παιχνίδι έγινε με πιο καθαρούς όρους. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για συμφωνία, όμως από την στιγμή που ο κ. Καλογρίτσας είχε εκδώσει αριστερή εφημερίδα, είχε σχέση με την Αριστερά, αν επέλεγε το κανάλι του να μην έχει την ίδια τακτική με τα υπόλοιπα, που είναι αντιπολιτευτική, για διάφορους λόγους, προφανώς ένα κανάλι που θα στήριζε την κυβέρνηση, τότε θα κέρδιζε τηλεθεατές» συμπλήρωσε. 

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM