Δήλωση παραδοχής από Koύλογλου: Είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά ΜΜΕ

Δήλωση παραδοχής από Koύλογλου: Είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά ΜΜΕ Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
14

Δήλωση-«βόμβα» του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου στον «Αθήνα 9.84».  «Ο κ. Καλογρίτσας προφανώς συνήψε μια συμφωνία και με μέλη της τωρινής κυβέρνησης, αλλά αυτή η συμμαχία δεν ήταν τόσο ισχυρή ώστε να κερδίσει τους αντιπάλους» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά μέσα ενημέρωσης». Παράλληλα σημείωσε: « Όταν η κυβέρνηση έχει όλα τα μέσα εναντίον της, όταν φτιάχνεται ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, θέλει να έχει και κάποια μέσα φιλικά προσκείμενα».

«Η κυβέρνηση δεν πέτυχε το στόχο της που ήταν να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο με έναν σταθμό που δεν θα την πολεμούσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση για το δανεισμό του κ. Καλογρίτσα από την τράπεζα Αττικής, απάντησε ότι εάν ο εν λόγω επιχειρηματίας ήταν εναντίον της σημερινής κυβέρνησης θα είχε πάρει πιθανότητα την άδεια, γιατί θα είχε βρει τα χρήματα για αυτήν.

Αναφορικά με την τοποθέτηση Έτινγκερ ότι δέχεται προειδοποιήσεις ότι η κυβέρνηση θέλει να καθυποτάξει τον τύπο και τους καναλάρχες, ο κύριος Κούλογλου είπε: «Με ενοχλεί ότι 2 Έλληνες ευρωβουλευτές, οι οποίοι δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι, συμβουλεύουν τον επίτροπο για θέματα που αφορούν τη χώρα μας». Γνωστοποίησε επίσης την πρόθεσή του να καταθέσει σχετική ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο. «Είναι τελείως εξωθεσμικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM