Κόντρα Κυρίτση- Αυλωνίτου: «Από τσίρκο Μedrano, ανοιχτό κόμμα»- «Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές»

«Από τσίρκο Medrano o ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ανοιχτό κόμμα- Δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές παλιά» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokiinissi
0

Ξεκαθαρίζουν τα στρατόπεδα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στα social media μετά την απόφαση Κασσελάκη να παραπέμψει στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ τους Βίτσα, Φίλη και Σκουρλέτη. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά οι Ελένη Αυλωνίτου και ο Γιώργος Κυρίτσης.

Μία ανάρτηση της Αυλωνίτου περί τσίρκο Medrano ήταν αρκετή για να αντιδράσει έντονα ο Κυρίτσης και να απαντήσει στη συνάδελφό του, εν μέσω μιας διάλυσης που διαφαίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση Κασσελάκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τσίρκο Medrano μας λέει εδώ η κ. Αυλωνίτου. Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές βέβαια» απάντησε ο Κυρίτσης σε ανάρτηση της πρώτης.

Νωρίτερα η Αυλωνίτου είχε γράψει στο X πως «Μιλάνε για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όχι κύριοι, για ανακαίνιση πρόκειται. Το κόμμα από τσίρκο Medrano, μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στη κοινωνία και δημοκρατικό, που σέβεται τις αποφάσεις των μελών του!»

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM