Φίλης: Την ιδιότητα μου ως ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να την αφαιρέσει ο κ. Κασσελάκης

Φίλης: Την ιδιότητα μου ως ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να την αφαιρέσει ο κ. Κασσελάκης Facebook Twitter
Φωτ.: OpenTv
0

«Είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, την ιδιότητά μου αυτή, που είμαι ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να την αφαιρέσει ο κ. Κασσελάκης» είπε ο Νίκος Φίλης μετά την παραπομπή του στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα προκαλούν έναν περαιτέρω εκφυλισμό και γελοιοποίηση του κόμματος. Ντρέπομαι να πω τι γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα που προσέφερε και μπορεί να προσφέρει ακόμα στην ελληνική κοινωνία, ένα κόμμα της Αριστεράς οδηγείται σε εκφυλισμό και διάλυση» είπε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στο Open μετά την ανακοίνωση Κασσελάκη για παραπομπή του ίδιου και των Σκουρλέτη και Βίτσα στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι λυπηρό ότι αυτόν τον ρόλο τον έχει αναλάβει ο κ. Κασσελάκης, ένα πρόσωπο άγνωστο στο ελληνικό κοινό που είναι μέλος μόλις ενός μηνός πριν αναλάβει πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει να σέβεται το καταστατικό, δεν βγήκε εν λευκώ πρόεδρος. Βγήκε με ένα συνέδριο που είχε αποφάσεις και με αυτές πορευόμαστε και με ένα καταστατικό που διαμορφώνει τους όρους λειτουργίας του κόμματος.

»Το να απολύει λες και είμαστε πολυεθνική εταιρεία και αυτός είναι CEO, το να διαγράφει με tweet από την Αμερική αυτό δεν είναι  λειτουργία κόμματος», είπε ο Νίκος Φίλης μεταξύ άλλων.

Πιστεύω ότι θα υπάρξει σοβαρή αντίδραση είπε ο Νίκος Φίλης. «Τα θέματα δεν μπορούν να συζητούνται ως reality. Είναι προφανές ότι η επιλογή του Κασσελάκη είναι η απόφαση μετάλλαξης, μετακόμισης του ΣΥΡΙΖΑ από την Αριστερά σε άλλους χώρους» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Φίλης.

«Έχουμε να κάνουμε με έναν πολιτικό φορέα της Αριστεράς που δεν πήρε εντολή ο κ. Κασσελάκης να διαλύσει αυτόν τον φορέα όμως εκεί οδηγούμαστε» σημείωσε ο Νίκος Φίλης για την απόφαση Κασσελάκη.

«Το κάνει γιατί αυτές είναι οι απόψεις του και εδώ υπάρχει ένα στοιχείο εξαπάτησης από τον κ. Κασσελάκη» είπε για όσους τον ψήφισαν. «Έκανε εκστρατεία να βγει ο Μητσοτάκης, τα έχει γράψει μόνος του» πρόσθεσε.

«Βρήκε την πόρτα ανοιχτή και κατέλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Φίλης για τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ είπε ότι ήταν λάθος Τσίπρα να αλλάξει το καταστατικό στην επιλογή προέδρου, όπου μπορεί κάποιος με δύο ευρώ και ως μέλος να βάζει για πρόεδρος.

Δεν υπάρχει θέμα ανατροπής μιας απόφασης, είπε για την εκλογή Κασσελάκη αλλά υπάρχει θέμα εξαπάτησης του κόσμου, σημείωσε. «Οι σύμβουλοι είναι το πρόβλημα» είπε για τον Κασσελάκη.

Για τον Παύλο Πολάκη και τη στάση του κατά το «αρον το κρέβατόν σου και περιπάτει» είπε ότι στερείται και θεολογικής παιδείας ο άνθρωπος.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM