«Κόφτε το»: Αιχμές Πολάκη εναντίον Τσακαλώτου για την ΕΡΤ

«Κόφτε το»: Αιχμές Πολάκη εναντίον Τσακαλώτου για την ΕΡΤ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
5

Αιχμές εναντίον του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τις δηλώσεις του σχετικά με την ΕΡΤ, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, άφησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook. 

O πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε ανοιχτή εκδήλωση της Πέμπτης, έκανε αυτοκριτικές δηλώσεις για το πώς χειρίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ το ζήτημα της ΕΡΤ κατά την περίοδο διακυβέρνησής του. «Το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δεν είναι να έχουμε έναν "αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου" και έναν "αριστερό Άρη Προτοσάλτε". Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά», φέρεται να δήλωσε ο πρώην υπουργός, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν η πρώην υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

Οι δηλώσεις Τσακαλώτου προκάλεσαν και την αντίδραση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου η οποία έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «απροκάλυπτη και χολερική κριτική»

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης κάλεσε «να κοπεί» η συζήτηση για την ΕΡΤ.  «Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια! Θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και θα πράξουμε αυτά που πρέπει!!» έγραψε ο πρώην υφυπουργός Υγείας.

«Ο εχθρός είναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν» έγραψε ευχαριστώντας την Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρη Καψώχα «για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε». 

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Του είπα αυτό είναι τρίτο μνημόνιο και μου είπε "μη λες τέτοιες λέξεις"»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για την κρίσιμη περίοδο του 2015, περιγράφει μεταξύ άλλων μια σκηνή με τον Αλέξη Τσίπρα και τον τότε αρχηγό των Podemos, σχολιάζοντας τα «σπαστά αγγλικά» του πρώην πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ GLOBAL SUMUD FLOTILLA

Πολιτική / «Global Sumud Flotilla»: Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ για τους Έλληνες πολίτες που συμμετέχουν στον στολίσκο

Στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαίνεται πως η ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να παράσχει κάθε δυνατή προξενική συνδρομή
THE LIFO TEAM
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ας ελπίσουμε σαν πλειοψηφία λαού, να καταλαβαίνουμε την βασική και κυρίαρχη επιλογή "την επόμενη φορά" :Θέλουμε Δημοκρατία με τις ομολογημένες αδυναμίες της ή θέλουμε Δικτατορία - ακούγεται σκληρό, αλλά αυτά είναι τα μηνύματα από την τοποθέτηση Πολάκη και Ακριβοπούλου απέναντι στον Τσακαλώτο - ;Η "εσωτερική δημοκρατία" σε ένα κόμμα, είναι ο ασφαλέστερος δείκτης.
Να βρίσκεται άνθρωπος εκεί έξω που να λέει ευχαριστώ στην Ακριβοπούλου για την εκπομπή της... Αξία ανεκτίμητη! (Δεν περίμενες να ήταν κάποιος άλλος εκτός από τον πολακη βέβαια...)
Ήδη ετοιμάζονται για "την επόμενη φορά". Όταν έρθει εκείνη η "ευλογημένη" ώρα, θα έχουμε και πάλι υπουργό πρωτοπαλίκαρο τον Πολακη και σχολιαστές στην κρατική ΕΡΤ Ακριβοπούλου και Σωτήρη. Τι περισσότερο θα μπορούσε να ευχηθεί κάνεις για το μέλλον?