«Κόφτε το»: Αιχμές Πολάκη εναντίον Τσακαλώτου για την ΕΡΤ

«Κόφτε το»: Αιχμές Πολάκη εναντίον Τσακαλώτου για την ΕΡΤ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
5

Αιχμές εναντίον του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τις δηλώσεις του σχετικά με την ΕΡΤ, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, άφησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook. 

O πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε ανοιχτή εκδήλωση της Πέμπτης, έκανε αυτοκριτικές δηλώσεις για το πώς χειρίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ το ζήτημα της ΕΡΤ κατά την περίοδο διακυβέρνησής του. «Το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δεν είναι να έχουμε έναν "αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου" και έναν "αριστερό Άρη Προτοσάλτε". Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά», φέρεται να δήλωσε ο πρώην υπουργός, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν η πρώην υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

Οι δηλώσεις Τσακαλώτου προκάλεσαν και την αντίδραση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου η οποία έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «απροκάλυπτη και χολερική κριτική»

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης κάλεσε «να κοπεί» η συζήτηση για την ΕΡΤ.  «Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια! Θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και θα πράξουμε αυτά που πρέπει!!» έγραψε ο πρώην υφυπουργός Υγείας.

«Ο εχθρός είναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν» έγραψε ευχαριστώντας την Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρη Καψώχα «για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε». 

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ας ελπίσουμε σαν πλειοψηφία λαού, να καταλαβαίνουμε την βασική και κυρίαρχη επιλογή "την επόμενη φορά" :Θέλουμε Δημοκρατία με τις ομολογημένες αδυναμίες της ή θέλουμε Δικτατορία - ακούγεται σκληρό, αλλά αυτά είναι τα μηνύματα από την τοποθέτηση Πολάκη και Ακριβοπούλου απέναντι στον Τσακαλώτο - ;Η "εσωτερική δημοκρατία" σε ένα κόμμα, είναι ο ασφαλέστερος δείκτης.
Να βρίσκεται άνθρωπος εκεί έξω που να λέει ευχαριστώ στην Ακριβοπούλου για την εκπομπή της... Αξία ανεκτίμητη! (Δεν περίμενες να ήταν κάποιος άλλος εκτός από τον πολακη βέβαια...)
Ήδη ετοιμάζονται για "την επόμενη φορά". Όταν έρθει εκείνη η "ευλογημένη" ώρα, θα έχουμε και πάλι υπουργό πρωτοπαλίκαρο τον Πολακη και σχολιαστές στην κρατική ΕΡΤ Ακριβοπούλου και Σωτήρη. Τι περισσότερο θα μπορούσε να ευχηθεί κάνεις για το μέλλον?