ΚΙΝΑΛ: Ο Κεγκέρογλου δήλωσε επίσημα ότι θέλει να είναι υποψήφιος- Ζήτησε παράταση για τις υπογραφές

ΚΙΝΑΛ: Ο Κεγκέρογλου δήλωσε επίσημα ότι θέλει να είναι υποψήφιος- Ζήτησε παράταση για τις υπογραφές Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, μετά τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η απόσυρση της Φώφης Γεννηματάς από την «κούρσα», λόγω της επιδείνωσης της υγείας της. 

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ με επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος ζητά παράταση της προθεσμίας, τουλάχιστον για μία εβδομάδα, για τη συλλογή των απαραίτητων υπογραφών. 

Η σχετική προθεσμία λήγει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και για την επικύρωση της υποψηφιότητας απαιτούνται 5.000 υπογραφές μελών ή του 15% των μελών της κεντρικής επιτροπής. 

Η επιστολή του Βασίλη Κεγκέρογλου: 

« Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας - τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου»
 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Email Ασημακοπούλου σε αποδήμους: Τι απαντά η ευρωβουλευτής στις κατηγορίες για τα προσωπικά δεδομένα

Πολιτική / Email Ασημακοπούλου σε αποδήμους: Τι απαντά η ευρωβουλευτής στις κατηγορίες για τα προσωπικά δεδομένα

«Ουδέποτε έλαβα προσωπικά δεδομένα από το Υπουργείο Εσωτερικών ή άλλο φορέα της κυβέρνησης που να αφορούν στους Έλληνες του εξωτερικού» υποστηρίζει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
NEWSROOM