ΚΙΝΑΛ: Δεν μπορεί να στέκεται ο Πολάκης ως υπουργός Υγείας

ΚΙΝΑΛ: Δεν μπορεί να στέκεται ο Πολάκης ως υπουργός Υγείας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ντροπιαστική χαρακτηρίζει τη συνέντευξη Πολάκη το Κίνημα Αλλαγής σε συνέντευξή του.

«Έχουμε ένα οξύμωρο. Βλέπουμε έναν Υπουργό που έλεγε ότι όλα τα έκανε καλά να παραιτείται κι έναν Πρωθυπουργό που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη να μένει στη θέση του. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι θα πρέπει να ξαναγράψουν τα βιβλία τους στη νομική επιστήμη, διότι θα έπρεπε να έχει συμβεί ακριβώς το αντίθετο» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδη.

 

«Ο κ. Τσίπρας αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη θα έπρεπε να έχει φύγει», συμπλήρωσε παράλληλα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ FM: «Ξηλώνεται το πουλόβερ των μεγάλων ευθυνών γύρω από την πλημμελή προετοιμασία και πρόληψη ενόψει του καλοκαιριού, της ανικανότητας στη διαχείριση της προηγούμενης εβδομάδας και της απαράδεκτης επικοινωνιακής παρωδίας που έστησε η κυβέρνηση αυτή».

Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη «η συνέντευξη του κ. Πολάκη με αυτό που αναφέρεται και δεν τολμούμε να το επαναλάβουμε, είναι ντροπιαστική. δεν μπορεί να στέκεται αυτός ο άνθρωπος ως Υπουργός Υγείας όταν βγαίνει και λέει αυτά τα πράγματα. Αυτά είναι αντιλήψεις μιας πολύ σκληρής προπαγάνδας ενός ανθρώπου που δεν θα έπρεπε να είναι μέλος οποιασδήποτε κυβέρνησης».

  

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM