Κασσελάκης: Θα μείνω στο κόμμα 1.000%- Μόνο η βάση μπορεί να με κάνει να αποχωρήσω

Κασσελάκης: Θα μείνω στο κόμμα 1.000%- Μόνο η βάση μπορεί να με κάνει να αποχωρήσω Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι θα μείνει «1.000%» στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι μόνο η βάση μπορεί να τον κάνει να αποχωρήσει. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι εκείνος δεν έδιωξε κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί αν το κόμμα έχει πολύ χαμηλό ποσοστό στις ευρωεκλογές και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα γίνει πρωθυπουργός. 

Ερωτηθείς αν θα σκεφτεί να παραιτηθεί σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ χαμηλό ποσοστό, αν είναι τρίτο κόμμα, στις ευρωεκλογές, απάντησε: «Όχι. Και επίσης δεν θα έχει (σ.σ.: πολύ χαμηλό ποσοστό) και δεν θα είναι (σ.σ.: τρίτο κόμμα)».

Σε ερώτηση αν θα ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε ότι «αυτός είναι ο ρόλος μου. Εάν ήταν να είχα εκλεγεί μόνο για τις ευρωεκλογές, να μου το είχανε πει πριν κατέβω για πρόεδρος του κόμματος».

Όταν ρωτήθηκε αν ήρθε για να μείνει στην Ελλάδα και τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε: «1.000%. Και νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει το καταλαβαίνει αυτό ο κόσμος. Δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να κάνει κανείς, εκτός από την ίδια τη βάση του κόμματος, για να με κάνει να αποχωρήσω». Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα γίνει πρωθυπουργός, απάντησε «ναι». 

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι «δεν έδιωξα κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ», όταν κλήθηκε να απαντήσει αν θα καλούσε όσους αποχώρησαν να επιστρέψουν. «Εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν από την πρώτη μέρα που εξελέγην πρόεδρος. Αλλά ποιοι είναι εκείνοι; Είναι μερικά στελέχη που είχαν συνηθίσει σε παλιές κομματικές δομές». 

Τέλος, αναγνώρισε ότι «προφανώς έχω κάνει λάθη», αλλά συμπλήρωσε πως «δεν μπορεί κανείς να μου καταλογίσει ότι βρήκα μια κατάσταση που ήταν στρωμένο κρεβάτι».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM