LIVE!

Κασσελάκης: «Στην καινούργια ομάδα μου θέλω να έχω καλά παιδιά»

Κασσελάκης : «Στην καινούρια ομάδα μου θέλω να έχω καλά παιδιά» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στον απόηχο των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στα ζητήματα που ταλανίζουν το κόμμα, αλλά και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας και έστειλε μήνυμα για «πατριωτική αριστερά» λέγοντας επίσης «δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα».

Σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο MEGA και μάλιστα καθ΄οδόν προς τη Βουλή, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως η κεντρική επιτροπή τελείωσε και αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να λένε κάποιοι ότι ο ίδιος δεν είχε πολιτική πρόταση «όταν η πρότασή μου ήταν ξεκάθαρη». «Πιο μνημονιακή απόφαση δεν είχε υπάρξει στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από το μαξιλάρι του κ. Τσακαλώτου» σχολίασε επίσης. Επιπλέον αποκάλυψε πως ο Νίκος Φίλης του είχε ζητήσει να μην μιλάει για «πατριωτική αριστερά».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε δε, «μια αριστερά υπερήφανη για την ιστορία της και συγχρόνως να μπορεί να αλλάζει τις παραδόσεις της και να γίνει πιο συμπεριληπτική». «Το να είμαι εγώ στη Βουλή θα έρθει, αλλά η δουλειά πρέπει να γίνεται στην κοινωνία», πρόσθεσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που αυτοαποκαλείται αριστερός αντιδρά στην άμεση δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης σε άλλο σημείο. Όσον αφορά τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα, στελέχη τα οποία αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο αρνούνται να επιστρέψουν τις έδρες τους σχολίασε: «Κώδικα δεοντολογίας δεν είχαν συμφωνήσει; Το καταστατικό λέει ότι πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους. Ειδικά στην Αριστερά των αξιών. Προφανώς το καταστατικό ισχύει μόνο όταν βολεύει τον καθένα. Τα βλέπει αυτά ο κόσμος».

Για το τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου είπε ότι την κάλεσε στο τηλέφωνο και της είπε πως θα κάνει μια ομιλία και θα τείνει για μια ακόμα φορά χείρα φιλίας. Ερωτώμενος για τις δημοσκοπήσεις αναρωτήθηκε «Έχουμε εκλογές αύριο; Δεν το ξερα..»

«Δεν έχω στενό κύκλο, δεν ήταν κανένας με το μέρος μου» τόνισε σε άλλο σημείο αναφέροντας πως κανείς δεν μπορεί να πάει ενάντια στη βάση. Ζήτησε επίσης ταπεινοφροσύνη και είπε πως από εδώ και πέρα «στην καινούργια ομάδα μου θέλω να έχω καλά παιδιά».  Ανέφερε ακόμα ότι πρέπει να στρωθεί στη δουλειά για να φτιάξει πρόγραμμα και να μπορέσει να κυβερνήσει. 

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι «χάθηκαν 600.000 ψήφοι στην αποχή και αυτό κάποιοι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι». Διεμήνυσε δε πως στόχος του είναι «μια κυβερνητική σύγχρονη αριστερά».  «Υπάρχει ανάγκη από τον λαό να μιλάμε με απλά λόγια και να δίνουμε λύσεις. Το κόμμα μας με κοινωνικά ερείσματα θα γίνει κυβέρνηση. Δεν γίνεται ένα άτομο σε δυο μήνες να το κάνει κυβερνώσα παράταξη. Θέλει υπομονή γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης. 

«Την εμπιστοσύνη του κόσμου θα την κερδίσουμε γιατί αυτό που κάνουμε είναι αξιωματικά δυνατό», τόνισε σε άλλο σημείο.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη πρέπει να επενδύσουμε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την στέγη, το περιβάλλον, την φτώχεια και τα δικαιώματα. «Θα απελευθερωθούν πολλές δυνάμεις έτσι», σχολίασε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης προκάλεσε τον πρωθυπουργό να πάνε μαζί στην λαϊκή 

«Μπορώ να πάω με τον κ. Μητσοτάκη σε όποια λαϊκή θέλει, σε όποια πόλη της Ελλάδας θέλει όποιο πρωί θέλει», είπε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της συνέντευξης. Την κυβέρνηση την χαρακτήρισε «στυγνή», ενώ σχετικά με τις δηλώσεις Γεωργιάδη για τα Τέμπη ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει ενσυναίσθηση. «Αν εγώ ήμουν πρωθυπουργός θα είχα πει στον κ. Γεωργιάδη να μου δώσει την παραίτησή του», επισήμανε.

Πολιτική
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM