Κασιδιάρης σε πολίτη: «Έλα πάνω παλιοαρχ@@@., θα σε περιμένω! (video)

Κασιδιάρης σε πολίτη: «Έλα πάνω παλιοαρχ@@@., θα σε περιμένω! (video) Facebook Twitter
7

Μικροεπεισόδια και εντάσεις προκλήθηκαν με αφορμή την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο μνημόσυνο της Πηγάδας. Στην εκδήλωση υπήρξε ισχυρή αστυνομική παρουσία ενώ το παρών έδωσαν οπαδοί της Χ.Α. αλλά και βουλευτές όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος κατέθεσε στεφάνι.

Ο Κασιδιάρης διαπληκτίστηκε με πολίτη o oποίος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε. 

Μετά την κατάθεση στεφανιού απευθύνθηκε λέγοντας του: «Ελα πάνω εσύ! Θα σε περιμένω, όχι εδώ στο χώρο, θα σε περιμένω παλιοα@@δι». «Ελα εσύ εδώ ρε, κοπριταρά», ακούγεται να λέει ο πολίτης στον βουλευτή της Χ.Α. ενώ προηγουμένως από κάπου από τον κόσμο ακούγεται η φράση «Όταν παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα Λιακάκο καλά είναι...».

Πολιτική
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM