Και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ

Και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
4

Να τον έχουν "υπ' όψιν τους" διαμηνύει στους ιθύνοντες της Ν.Δ. ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε σχέση με τη διαδικασία εκλογής προέδρου του κόμματος, υπενθυμίζοντας ότι ήταν υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του 2009.


Με γραπτή δήλωση του, ο Π. Ψωμιάδης δηλώνει βέβαιος πως θα υπάρξουν εκπλήξεις στη διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ζητάει "να απαλλαγεί η παράταξη από τους τουρίστες, από τους κομματικούς ανθρωποδιώχτες, από αυτούς που για τους δικούς τους ιδιοτελείς λόγους ήθελαν και θέλουν τη Ν.Δ ένα μικρό κόμμα".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος ΝεοΔημοκρατης για να αντιλαμβανεται οτι η λειτουργια και η πορεια της Ν.Δ.εχει μεγαλη σημασια για τις πολιτικες εξελιξεις ,ακομη και για το ιδιο το μελλον της χωρας μας.Χρειαζεται ,απλα,να ειναι εμπειρος,λογικος και,στο μετρο του δυνατου,αντικειμενικος.Υπο το πρσμα αυτο πιστευω οτι οχι μονον οι ΝεοΔημοκρατες,αλλα και ολοι οι εχεφρονες Ελληνες,θα πρεπει να προβληματισθουν σοβαρα απο υποψηφιοτητες για την ηγεσια του μεγαλου αυτου κομματος του ειδους και της μορφης Π.Τατουλη,Κυρ.Μητσοτακη και....Παναγιωτη Ψωμιαδη ! Οι οποιες ειναι και οι μονες,μεχρι στιγμης,εκδηλωθεισες.Για διαφορετικους,ισως,λογους ανα περιπτωση.Στον θωκο του Προεδρου του κομματος αυτου εχουν κατσει ,περαν του ιδρυτη του Κωνσταντινου Καραμανλη,και ατομα οπως ο Ευαγγελος Αβερωφ,ο Μιλτιαδης Εβερτ και ο Κωνσταντινος Μητσοτακης.Αλλοι με μεγαλη,και αλλοι με μικροτερη,πολιτικη επιτυχια.Ομως ολοι αυτοι απολαμβαναν της αναγνωρισης ακομη και των αντιπαλων τους ειτε για τις ικανοτητες τους,ειτε για το ηθος τους.Η πορεια ,οσον αφορα στην ηγεσια της,την οποια ακολουθει η Ν.Δ.τα τελευταια χρονια,θα μπορουσε σιγουρα να κριθει ως φθινουσα,η ακομη και ως εκφυλιστικη.Η διαδρομη απο τον Κωνσταντινο Καραμανλη στον Αντωνη Σαμαρα και στον Βαγγελη Μειμαρακη ,αλλα και η διαγραφομενη πιθανη συνεχεια,μονον ετσι μπορει να χαρακτηρισθει.Κατι που δεν ειναι δυνατον να καθιστα κανεναν ΝεοΔημοκρατη υπερηφανο,αλλα και κανεναν ελληνα δημοκρατικο πολιτη ευτυχη και εφησυχασμενο.