Καγκελαρία: Ναι, λάβαμε επιστολή Τσίπρα

Καγκελαρία: Ναι, λάβαμε επιστολή Τσίπρα Facebook Twitter
1

Επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της καγκελαρίας ότι ελήφθη επιστολή από τον Αλέξη Τσίπρα με την οποία, όπως αναφέρουν οι F.T.,  ο Έλληνας Πρωθυπουργός προειδοποιούσε για στάση πληρωμών από την Ελλάδα.

 «Λάβαμε επιστολή από τον Έλληνα πρωθυπουργό», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να σχολιάσει το περιεχόμενο.  Ο κ. Ζάιμπερτ είπε ότι η λίστα με τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις θα δοθεί στο Γιούρογκρουπ και όχι σε μεμονωμένες κυβερνήσεις, καθώς δημοσιεύματα θέλουν τον κ. Τσίπρα να παρουσιάζει μεταρρυθμίσεις σήμερα στην Άνκελα Μέρκελ, στη συνάντηση τους το απόγευμα.


«Η συνάντηση μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και της Καγκελάριου σήμερα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το Eurogroup», σημείωσε ο εκΠΡόσωπος.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Λάβατε επιστολή από κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να του στείλετε λεφτά που δεν ήθελε καν τη δόση; που θα έσκιζε τα μνημόνια; που θα διέγραφε το χρέος; που θα σας χόρεύε στο ταψί; δεν μπορώ να το πιστέψω. Χειρότερη κυβέρνηση μετά τη μεταπολίτευση με διαφορά από τη δεύτερη!!!!