Η κυβέρνηση απάντησε στο Σόιμπλε και τον κατηγορεί πως οι δηλώσεις του γίνονται για εσωκομματικούς λόγους

Η κυβέρνηση απάντησε στο Σόιμπλε και τον κατηγορεί πως οι δηλώσεις του γίνονται για εσωκομματικούς λόγους Facebook Twitter
1


Αξίζει να υπενθυμίσει κάποιος στον κ. Σόιμπλε ότι η Ελλάδα δίνει μια μεγάλη μάχη ανθρωπισμού στα σύνορα της ΕΕ, και μάλιστα σε συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που δημιουργήθηκαν από 5 χρόνια συνεχούς λιτότητας, αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή τις σημερινές αναφορές του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Β.Σόιμπλε στην Ελλάδα.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Bild am Sonntag, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, ανέφερε ότι η Αθήνα έχει εδώ και χρόνια αγνοήσει τους κανόνες, που υποχρεώνουν τους μετανάστες να υποβάλλουν αίτηση ασύλου στην χώρα της ΕΕ, που φτάνουν πρώτα.


Στην ίδια συνέντυευξη ανέφερε επίσης πως σύμφωνα με αποφάσεις γερμανικών δικαστηρίων, οι πρόσφυγες δεν πρέπει να στέλνονται πίσω στην Ελλάδα, καθώς οι συνθήκες κράτησής τους είναι απάνθρωπες. "Οι Έλληνες δεν πρέπει να ρίχνουν το φταίξιμο για τα προβλήματά τους μόνο στους άλλους, αλλά πρέπει να βλέπουν πώς θα γίνουν οι ίδιοι καλύτεροι", δήλωσε χαρακτηριστικά.


«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων το αναγνωρίζει. Ο ίδιος προτιμά να επιτίθεται φραστικά στην Ελλάδα, προφανώς για τους δικούς του εσωκομματικούς λόγους», αναφέρει σχετικά με τα παραπάνω η κ. Γεροβασίλη.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Το Αιγαίο έχει μετατραπεί σε υγρό τάφο για χιλιάδες ψυχές. Η χώρα κοντεύει να πνιγεί από τους αμέτρητους μετανάστες. Η Γερμανία εξαιρεί την Ελλάδα από το Δουβλίνο 2 και σταματά να επαναπροωθεί πρόσφυγες στην Ελλαδα γιατί υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις για απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων εδώ! Ο Σύριζα δεν καταφέρνει να πετύχει ούτε το ένα ούτε το άλλο και η μπουζουξού Όλγα Γεροβασίλη έχει ν' απαντήσει αυτό. Κάτι που είναι καθαρά και μόνο για εσωτερική κατανάλωση! Όλγα Γεροβασίλη σας αξίζει Όλγα Γεροβασίλη έχετε