Η συγχαρητήρια επιστολή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Ντόναλντ Τραμπ

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Τον Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη με τη σειρά της και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αποστέλλοντας στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, επιστολή.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, καθώς και ευχές για κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του.

Όπως αναφέρει η κυρία Σακελλαροπούλου, Ελλάδα και ΗΠΑ μοιράζονται τα κοινά ιδανικά της δημοκρατίας, της ελευθερίας και του σεβασμού του διεθνούς δικαίου. Τα δύο έθνη ενώνονται με ιστορικούς δεσμούς, οι οποίοι ενισχύονται ακόμα περισσότερο από την ακμάζουσα κοινότητα των Ελληνοαμερικανών και έχουν αποκτήσει νέες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, έχοντας εξελιχθεί σε μια στρατηγική σχέση, προς αμοιβαίο όφελος των δύο χωρών.

Τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισημαίνει πως στο περιβάλλον των σύγχρονων παγκόσμιων προκλήσεων, προσβλέπει σε στενή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια, με σκοπό την αντιμετώπιση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM